Showtime > Celebrity

KEJT MIDLTON SE JAVNO IZVINJAVA ZA OVO! Stavljena je na STUB SRAMA, a njeni najbliži su u strahu za njeno zadravlje

Kejt je zbog fotografije stavljena na stub srama , a prate je brojne teorije zavere

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

13/03/2024 > 10:30

podeli vest:

KEJT MIDLTON SE JAVNO IZVINJAVA ZA OVO! Stavljena je na STUB SRAMA, a njeni najbliži su u strahu za njeno zadravlje
Foto: Pool Photo via AP, File/Chris Jackson


Kejt Midlton se našla pod velikim pritiskom zbog fotografije koju je objavila na Dan majki, a njeni najbliži tvrde kako se zbog svega oseća prilično loše.

Princeza Kejt Midlton se oporavlja i vraća se svojim kraljevskim dužnostima do Uskrsa, barem tako tvrde kraljevski insajderi, ali pojašnjavaju kako joj je potreban dodatan mir dok se nosi s posledicama stresa koju je izazvala objavljivanjem svoje fotografije povodom britanskog Majčinog dana.

Kejt se javno izvinila putem društvenih mreža jer je preterano uredila porodičnu fotografiju za Instagram, za koju su mnogi pomislili da je lažna pa su je čak i vodeće svetske foto-agencije iz opreza povukle sa svojih stranica. Dogodilo se to nakon niza teorija zavera o njenom zdravstvenom stanju nakon operacije abdomena kojoj se podvrgla u lečenju i tek je nedavno viđena u javnosti, prvi put nakon Božića.

Foto: Shutterstock

 

Princeza i princ od Velsa objavili su sredinom decembra 2023. božićni portret na kojem su sa decom, princezom Šarlot i prinčevima Lujom i Džordžom. Fotografija je ocenjena kao njihov korak dalje ka imidžu sasvim jednostavne porodice, čemu teže već duže vreme. Međutim, ono što je ocenjeno kao fotošop greška, zasenilo je i fotografiju i taj cilj.

Foto: Youtube PrintScreen

 

No sada su javili izvori iz kraljevskih krugova koji upozoravaju na negativan učinak koji bi raznorazne glasine mogle imati na buduću kraljicu dok se oporavlja od operacije.

- Strašno je biti pod ovolikim pritiskom javnosti dok se oporavljaš od teške operacije. Glasine su, naročito na društvenim mrežama, izmakle kontroli, ali Kejt se dobro oporavlja i vrati će se do Uskrsa. Samo joj treba dati mira - rekao je izvor za Page Six.

Bura oko obrađene slike Kejt Midlton za Dan majki, koja je objavljena pre nekoliko dana, ne prestaje. Uzlaud i priznanje da se princeza bavila uređivanjem fotografije i uzalud i reakcije onih koji kažu da je to moglo svakome da se desi. Skandal je veliki jer se dešava dok traje misterija u vezi sa tim kako se supruga princa od Velsa oseća nakon operacije (16. januar, London), kako teče njen oporavak, kako izgleda sada i zašto se ne objavi prava slika, što Palata ne želi da učini. I ranije je bilo sličnih propusta na dvoru.

- Brinem se zbog svega oko nje. Nije izgledala nimalo srećno u autu u ponedjeljak -  dodao je drugi izvor.

Foto: AP Photo, Pool, File/Kin Cheung

 

Kejt je naime viđena na zadnjem sedištu automobila sa svojim suprugom Vilijamom dok su odlazili iz Vindsora, a prema pisanju Daily Maila ona je išla na privatni sastanak, a on je odradio dva kraljevska angažmana na kojima ga ona nije pratila

- Postoji opasnost da maltretiramo ženu koja pokušava da se oporavi od vrlo ozbiljne operacije. Razmišljam o tome kako se sigurno oseća jutros. Apsolutno jadno, mislim. Taj pritisak se udvostručio i udvostručio i mislim da je psihički i fizički u krhkom stanju. I trebali bismo da je pustimo na miru -  zaključila je Bond.

Ostavite komentar