Showtime > Celebrity

KARLEUŠA BACILA SVET POD NOGE! Rame uz rame sa RONALDOVOM ŽENOM - pa pravo sa SVETSKE PISTE sletela u BEOGRAD (FOTO)

JK pokorila je "Nedelju mode" u Parizu pozirajući i sa svetskim zvezdama poput Georgine Rodrigez, Vini Harlou i drugim

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić/Dušan Panajotović

02/03/2024 > 20:41

podeli vest:

KARLEUŠA BACILA SVET POD NOGE! Rame uz rame sa RONALDOVOM ŽENOM - pa pravo sa SVETSKE PISTE sletela u BEOGRAD (FOTO)
Foto: K1 info


Pevačica Jelena Karleuša pojavila se na "Nedelji mode" u Parizu, i to ovoga puta u ulozi modela. Ovim potezom naša mega zvezda zaludela je region, ali i ceo svet kada je stala rame uz rame sa najvećim svetskim modelima.

O JK pisali su gotovo svi strani mediji, a našla se i na stranicama najpoznatijeg modnog časopisa Vogue. Večeras je sletela u Beograd iz Pariza.

Među najpoznatijim damama sveta sa kojima je pozirala naša Jelena su i supruga čuvenog fudbalera Kristijana Ronalda Georgina Rodrigez i jedan od najuspešnijih modela sveta, Vini Harlou.

JK razgovarala sa Ronaldovom suprugom

Jelena Karleuša nam je otkrila i o čemu je porazgovarala sa suprugom Ronalda, Georginom Rodrigez. Kako je rekla, Georgina je na "Nedelji mode" razgovarala samo sa njom.

- Georgina je samo sa mnom komunicirala. Delovala je povučeno, zbunjeno i uplašeno. Lepo sam je opustila, lepo smo se družile - rekla je Jelena.

Ona se osvrnula i na svoje ćerkice koje su joj pravile društvo u Parizu.

- Ćerke su bile jako uzbuđene. Bile su sa mnom sve vreme, obožavaju Pariz, uživale su. Slikale su se sa svim javnim ličnostima. Georgina im je posebno bila interesantna - objasnila je JK.

Na pitanje kako se osećala dok je šetala modnom pistom na najprestižnijem svetskom događaju, odgovorila je kratko i jasno:

- Nije teško šetati pistom, teži je moj posao - bila je odlučna.
 

Nakon revije, Karleuša je imala da se pohvali još jednim potezom. Ovoga puta, u pitanju je potez Ronaldove supruge. Naime, Georgina je našu jelenu zapratila na Instagramu.

Foto: Instagram Printscreen

 

Jelena je modnom pistom prošetala u komadima brenda "Vetements".

Brend "Vetements", kreatora Gurama Gvasalie, jednog od braće koja stoje i iza brenda "Balenciaga", vratio se na modnu scenu spektakularnom revijom na kojoj su, pored Karleuše, prošetale i Georgina Rodrigez, žena čuvenog fudbalera Ronalda, glumica Marša Kros, kao i Natalija Vodjanova, Vini Harlou, Valentina Ferer i mnogi drugi.

Brend koji je JK nosila među svojim ambasadorima okuplja i zvezde poput Madone, Niki Minaž, Kardi Bi, Kendal Džener i druge svetski poznate ličnosti.

Ova saradnja potvrdila je svetsku popularnost Jelene Karleuše, kao i to da je njen karakterističan stil poznat i daleko van granica Balkana.

 

Ostavite komentar