Showtime > Celebrity

Poslušajte NEOBJAVLJENU PESMU Olivera Dragojevića! Shvatićete zašto ovaj GLAS TOLIKO NEDOSTAJE (VIDEO)

Novi album od danas će biti dostupan i na svim streaming platformama

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

01/03/2024 > 12:12

podeli vest:

Poslušajte NEOBJAVLJENU PESMU Olivera Dragojevića! Shvatićete zašto ovaj GLAS TOLIKO NEDOSTAJE (VIDEO)
Foto: Youtube PrintScreen/aquariusrecordhr/Z. Milutinovic/ATAImages


Prošlo je pet i po godina od smrti Olivera Dragojevića. On je preminuo 29. jula 2018. godine, a danas je premijerno predstavljena njegova nova, neobjavljena pesma i to putem radio stanica "Bravo Radio" i "Radio Dalmacija" u Hrvatskoj.

Pesmu "Ne mogu ti reći" Oliver je snimio pre smrti, a uskoro će izaći još 12 njegovih neobjavljenih pesama. Novi album od danas će biti dostupan i na svim streaming platformama.

- Porodica je ta koja je birala pesme, iza njega je ostalo dosta pesama. Trebalo je proći i vremena da se one mogu ponovno slušati u krugu porodica i da se na pravi način mogu verifikovati - rekao je direktor Aquarius Recordsa Boris Horvat.

- Neopisivo smo srećni što ćemo ovaj petak u 9 sati ujutro na YouTube kanalu Aquarius recordsa s vama podeliti spot za novu pesmu Olivera Dragojevića! Pesmu ekskluzivno možete slušati već od četvrtka u 11 sati u programima Brava i Radija Dalmacije. "Ne mogu ti reći" – 1.3.2024. na svim servisima i svim radio stanicama - najavili su na službenom Instagram profilu pokojnog muzičara.

Usledili su brojni komentari.

- Koliko ovaj glas nedostaje. Suze niz lice iste sekunde krenule, naježila sam se. Prekrasno - samo su neki od njih.

Ostavite komentar