Showtime > Celebrity

Ana Nikolić OŠTRO o Rasti nakon šokantnih poruka: Nije bio dovoljno u ZATVORU!

Pevačica otkrila da zbog Raste ima probem i sa vrtićem u koji ide njihova ćerka Tara

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

29/02/2024 > 16:08

podeli vest:

Ana Nikolić OŠTRO o Rasti nakon šokantnih poruka: Nije bio dovoljno u ZATVORU!
Foto: ATA Images


Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta ponovo su ušli u sukob oko odgajanja njihove naslednice Tare. Naime, pevačica je na Instagram nalogu objavila prepisku u kojoj reperu preti zatvorom, a on njoj da će dete viđati samo u Centru za socijalni rad.  

Pop zvezda se nakon ovih šokantnih poruka oglasila i otkrila da joj starateljsvo nad ćerkom nije oduzeto.

 

 

- On očigledno nije bio dovoljno u zatvoru, ali pričaću ja sve kad rešim s advokatima. Sve same eminentne ličnosti bez škole i vrlo upitne prošlosti. On je sve drugo tražio, ja sam tražila samo i isključivo puno starateljstvo. To je jedina istina i treba da se zna - kaže pevačica za "Pink.rs" i dodaje:

- Meni je moj imidž jasan u medijima, ja nisam uspela da se uništim, a ponajmanje će neko druga osoba to da uradi. Niko neće da se više ku*či bez pokrića, narkotrafikant iz CZ-a, ne sećam se da sam ga posećivala na Sorboni, ni na Pristonu, ni na Jejlu, nego u CZ-u, pritom mi ovo uopšte nije obaveza. Odavno smo mi razvedeni, i to baš na današnji dan.

Foto: ATA Images

 

Pevačica je otkrila da se zbog problema sa Rastom sukobila i sa vrtićem u koji ide njihova naslednica.

- Mene vrtić blokira jer sam poslala Rastinu poruku. Moje dete tamo ići neće. Ja imam starateljstvo nad detetom, a materijalno izvolte! Baš bih volela ko će da mi dete uzme, od danas neka me smatraju najvećim naprijateljem, svi znaju na šta sam spremna za nepoznate ljude, a zamislite šta sam samo spremna za svoje dete, ja bih se iz zemlje iselila, jer ipak sam ja Ana, mama Tare Đurić, nisam surogat majka - zaključila je ona.

Ostavite komentar