Showtime > Celebrity

„Igramo još brže, dišemo bez straha, jer život je naš do poslednjeg daha“: Vang Gogh najavljuje NEVIĐENI SPEKTAKL

Vang Gogh će obradovati svoju publiku 08.03. u Bitef Art - u

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

28/02/2024 > 22:58

podeli vest:

„Igramo još brže, dišemo bez straha, jer život je naš do poslednjeg daha“: Vang Gogh najavljuje NEVIĐENI SPEKTAKL
Foto: Filip Olcan


Bend Van Gogh, koji ove godine navršava 38 godina rada, a tim povodom nastupiće 08. marta za Dan žena u beogradskom Bitef Art Kafeu. U jeku priprema novog studijskog albuma, članovi popularnog sastava rešeni su da sa publikom podele energiju uz pesme iz svih perioda svoje karijere.

Dok pulsiraju zvukom novog muzičkog iskoraka, frontmen Zvonimir Đukić Đule ističe da je koncert u Bitef Art kafeu samo uvod u novu kreativnu fazu benda:

- Još uvek nas raduje eksperiment, ta igra zvuka, ritma, svetla, pokreta! U skladu sa tim, kako i dolikuje 08.martu - Danu žena, u Bitef Art'u, biće iznenađenja. Grupi Van Gogh će se kao gost na bini, u ulozi bas gitariste za tu priliku, pridružiti naša prijateljica Niuvys! Idemo dalje, u ritmu stiha sa novog albuma: Igramo još brže, dišemo bez straha, jer život je naš do poslednjeg daha - navodi Đule.  

Nakon koncerta, bend se vraća u studio, gde privodi kraju rad na novom albumu, a očekuje se da novi singlovi i spotovi ugledaju svetlost dana do kraja ove godine.

Karte možete na nabaviti na Tickets.rs. 

 

Ostavite komentar