Showtime > Celebrity

Halid Bešlić nastupio u Herceg Novom: Evo šta misli o uspehu Aleksandre Prijović, progovorio i o POROCIMA (VIDEO)

Osim Halida, publiku je zabavljala i Indira Levak

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

21/02/2024 > 17:56

podeli vest:

Halid Bešlić nastupio u Herceg Novom:  Evo šta misli o uspehu Aleksandre Prijović, progovorio i o POROCIMA (VIDEO)
Foto: Skrinsot/Prvi red


Čuveni pevač narodne muzike Halid Bešlić otvorio je svojim nastupom 55. Praznik mimoze u Herceg Novom. Publika je uživala u hitovima legendarnog pevača,a pre nastupa govorio je za "Prvi red".

Halid je najpre otkrio da je snimio duet sa Anom Bekutom, za koji snimaju spot ovih dana. Potom se dotakao ogromnih uspeha Aleksandre Prijović.

Foto: ATA Images

 

- Mala odlično peva. Za mene je još mlada curica, iako je udata. I mene je iznenadio ovoliki uspeh ali znao sam da je popularna i da je pred njom prava karijera - rekao je Bešlić, kog sve ređe viđamo u kafani. Otkrio je da je razlog tome to što se rešio svih poroka.

- Imao sam udes. Zahvaljujući to udesu sam prestao pušiti, a nisam nikako mogao prestati. Pokušavao sam trista puta, nisam mogao. Silom prilika sam prestao. Pre godinu sam stavio stent na arteriju. Doktor je preporučio da mirujem. Sad ne pušim, ne pijem, samo pevam. Sav život sam proveo u kafani i ko kafane. To je bila moja biblioteka. Imao sam zdravstvenih problema, pa sam malo stao sa alkoholom,  a u kafani da ne popiješ nijednu nije to to - zaključio je on.

Pored Halida Bešlića na pomenutom festivalu nastupila je i Indira Levak, a razgovor sa Bešlićem i bivšom pevačicom "Kolonije" pogledajte u video-zapisu u nastavku:

Ostavite komentar