Showtime > Celebrity

Zendaja u VULGARNOJ KREACIJI na premijeri "Dine"! Futurističko odelo, a OTVORI tako gde ne sme da ih bude (FOTO)

Ona važi za jednu od najbolje obučenih žena na svetu, a sada...

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Anica Ninković

16/02/2024 > 19:34

podeli vest:

Zendaja u VULGARNOJ KREACIJI na premijeri "Dine"! Futurističko odelo, a OTVORI tako gde ne sme da ih bude (FOTO)
Foto: Tanjug/AP Photo


Zendaji apsolutno nije problem da pomeri granice i javnosti pruži nešto što je do sada neviđeno i super ekstravagantno.

Ona važi za jednu od najbolje obučenih žena na svetu, a ovog puta možda nije mogla da tvrdi da je imala najlepšu niti najraskošniju haljinu na crvenom tepihu, ali definitivno može da kaže da je bila potpuno drugačija od svih.

Zendaja je na svetsku premijeru svog novog filma "Dune: Part Two" u London stigla u ekscentričnom, metalik kombinezonu u futurističkom stilu - ono savršeno odgovara tematici ovog distopijskog ostvarenja smeštenog u daleku budućnost.

Asocijacija na robote je i više nego jasna, a lepa glumica je i pozirala zauzimajući ukočene, usporene pokrete specifične za ove mašine. Inače, ovo robot odelo je kreacija iz 1995. godine, verovali ili ne, koje je tada dizajnirao čuveni Tjeri Migler.

Kombinezon dolazi u paketu sa cipelama sa visokom potpeticom i metalik rukavicama, a krase ga prozirni detalji koji otkrivaju golu kožu na prilično škakljivim zonama. Naime, u predelu butina, stomaka, te grudi i zadnjice ovo odelo ima proreze koji otkrivaju mnogo više nego što je uobičajeno.

Zendaja nije zaboravila da svemu doda i jedan "normalan" detalj - pečat glamura donela je skupocena dijamantska ogrlica sa safirom. Opredelila se za nisku punđu i trend mokre kose, te suptilan mejkap sa karminom u boji breskve.

Kako ova kreacija sasvim sigurno nije udobna ni jednostavna za nošenje, poznata Amerikanka se nešto kasnije presvukla u jednostavnu, elegantnu crnu haljinu na bretele koja je istakla njenu vitku, manekensku figuru.

Ova dama je još jednom pokazala moć mode, te koliko je ista značajan deo marketinga. Tokom čitave promocije prvog dela filma "Dune" vrlo pažljivo je njen tim stilista osmišljavao njena izdanja tako da su isticala temu i motive iz filma, a očito su rešili da sa tom praksom nastave i prilikom promovisanja drugog nastavka.

Ostavite komentar