Showtime > Celebrity

Pronašli smo Sani Armani, zvezdu "Pinka"! Evo kako sada izgleda i šta kaže za bivše gazde Željka i Milicu Mitrović(FOTO)

Progovorila je i o saradnji sa Cecom Ražnatović

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

31/01/2024 > 18:51

podeli vest:

Pronašli smo Sani Armani, zvezdu "Pinka"! Evo kako sada izgleda i šta kaže za bivše gazde Željka i Milicu Mitrović(FOTO)
Foto: wikipedia.org/Youtube PrintScreen/Ana Pavlovic


Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, bila je zvezda televizije "Pink" dvehiljaditih godina ovog veka. Bivša manekenka i voditeljka imala je autorsku emisije "Sanimetar", vodila je "City club" i mnoge druge emisije, a mnogi muškarci uzdisali su za njom.

Početkom prošle decenije povukla se iz medija, a 2017. godine se odselila u Los Anđeles. U ekskluzivnom razgovoru za "Prvi red" iz ovog dalekog grada otkrila je na početku kako njen život tamo izgleda i čime se bavi.

- Radim na jednoj seriji. Između ostalog, bavim se marketingom, radim kao konsultant - priča Sani Armani, a onda se priseća perioda kada je radila na "Pinku".

Foto: k1info

 

- Te dvehiljadite nije postojalo mnogo opcija. Nije bilo kablovske televizije, Pink je bio pionir u određenim stvarima i to je ostavilo veliki pečat - dodala je fatalna plavuša.

Pitali smo je kako pamti bivše šefove Željka i Milicu Mitrović.

- Super su, jako su fer. Nekad su Jin i Jang. Željko je bio malo okrenut ka ekstremima, a kada mi preteramo onda Milica kaže: Čekajte, moramo da imamo neki put i neki pravac i  moramo da zadržimo u glavi da kreiramo program za široki auditorijum. Nije to ono što mi volimo privatno - objasnila je Draškovićeva, koja se 1999. godine sa bivšim suprugom Nikolom Lazetićem pojavila u spotu Cece Ražnatović za pesmu "Crveno". Ispričala je kakva je bila saradja sa folk zvezdom.

Foto: ATA Images

 

- Ceca je veliki profesionalac, ništa manje se nije očeivalo od nje na tim snimanjima. Sama ističe da to ne voli i da je to malo mrzi, ali stavrno je bila super profesionalna, opuštena, kao što je vidite u intervjuima koje ona, ne sumnjam, često daje - istakla je nekadašnja voditeljka.

 

 

Iz braka sa Lazetićem ima sina Luku koji ima skoro 22 godine. Nekadašnja "Pinkova" zvezda ponosna je na svog naslednika.

- Hvala puno. Luka je već veliki momak, jako sam ponosna. Njaveći kompliment je da su ljudi iznenađeni da je moj sin, kako se lepo ponaša, kako je pun empatije za druge, kako je vaspitan - ispričala je ona, ali to nije sve. Ekskluzivni intervju sa Sandrom Drašković pogledajte u prilogu emisije "Prvi red" koji se nalazi u okviru teksta.

Ostavite komentar