Showtime > Celebrity

Miloš Biković o VELIKOM ugovoru koji je potpisao za seriju "White lotus" i o još mnogo čemu: Ponosan sam na sebe

Prošao sam na kastingu i veoma sam ponosan što ću biti deo takve ekipe - kazao je Biković

Izvor: K1info/blic.rs

13/01/2024 > 20:26

podeli vest:

Miloš Biković o VELIKOM ugovoru koji je potpisao za seriju "White lotus" i o još mnogo čemu: Ponosan sam na sebe
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Miloš Biković u seriji "White lotus" - vest koja je juče iznenadila i oduševila balkansku javnost. Naš glumac biće deo glumačke ekipe treće sezone ove planetarno popularne serije koja je jedna od najnagrađivanijih i najgledanijih holivudskih projekata u poslednjoj deceniji.

U intervjuu za "Blic" Miloš Biković otkriva kako je došlo do toga da Srbin koji je do sada bio angažovan uglavnom u Rusiji sebi otvori vrata Holivuda i zaigra u seriji "White lotus".

Pre svega odgovorio je na pitanje da li je bio kasting, ili su ga pronašli na neki drugi način.

- Da, bio je kasting i ona neka standardna procedura koja prati izbor glumačke podele, posebno na ovako velikim projektima. Prošao sam na kastingu i veoma sam ponosan što ću biti deo takve ekipe. Sama procedura izbora glumaca je standardna – i kod nas, i u Rusiji, pa i na Zapadu. Lepota filmske umetnosti jeste činjenica da je ona u osnovi ista i u Beogradu, Moskvi i u Holivudu.

Foto: ATA Images

 

Jeste li gledali seriju i možete li sebe da zamislite u onim prilično bizarnim situacijama u koje reditelj i scenarista Majk Vajt stavlja likove?

- Gledao sam obe sezone i svakako mogu sebe da zamislim u takvim situacijama. One su veoma zanimljive jer Majk Vajt na vrlo inteligentan način suprotstavlja likove sa samima sobom. Posebno kada te likove posmatramo u dijalogu i sukobu sa svojim prirodom i konačno sa drugim likovima u seriji. Pored samog zapleta, upravo taj njegov modus u građenju karaktera, čak i manjih uloga, doprinosi stvaranju sveta koji su ljudi širom planete toliko zavoleli - kazao je Biković za beogradski dnevnik.

Govorio je i o tome kada počinje snimanje na Tajlandu.

- Potpisao sam veoma „žestok“ ugovor koji me prilično ograničava da govorim o detaljima projekta, pa vas, za sada, molim za razumevanje. Ono što je sada sigurno je da će snimanje trajati duže nego što je to bio slučaj u prethodnim sezonama, biće dosta temeljnije, pa verujem i da će treća sezona biti baš ono što se očekuje - bolja od prve dve. Što se tiče početka emitovanja, to zaista ne bih mogao da znam u ovom trenutku.

 

Imate li tremu pred ovako važan korak u karijeri i ulogu koja vam vrlo verovatno može promeniti život i otvoriti vam novo, ogromno tržište?

- I imam i nemam. Kao i svaki put kada radim neki projekat koji mi se dopada već na samom čitanju scenarija, imam tu tzv. pozitivnu tremu. Možda bolje rečeno neki naboj energije koji doživljavam pred učešćem u nečemu što mi prija da radim. Sa druge strane, ja radim ono što sam radio i do sada i u tom smislu već sada znam da ne ulazim na potpuno nepoznat teren - kaže Biković za Blic.

Da li vidi sebe na crvenom tepihu...

Prve dve sezone serije osvojile su sve moguće nagrade, uključujući i "Zlatni globus" i "Emi" u najvažnijim kategorijama. Vidite li sebe već na crvenom tepihu na Beverli Hilsu?

- Iako verujem da će vam zvučati kao fraza, ne razmišljam o tome da li će me ova uloga dovesti na crveni tepih ovih manifestacija. Važno mi je da u kadru osetim tu emociju, tu kreativnost i ono što ću moći da naučim od takvih kolega, kao i ono čime ću ja moći da doprinesem takvom projektu kao što je "White lotus". Igranje u takvim projektima donosi glumcima mogućnost da razmene energiju i da otkriju neke svoje nove granice, kao i da pokušaju da ih prevaziđu. O tome razmišljam i tome se nadam - zaključio je naš proslavljeni glumac.

 

Ostavite komentar