Showtime > Celebrity

Husa o ulozi u filmu "Nedelja": Publika će prepoznati emociju Džeja Ramadanovskog

Igra prijatelja Džeja u filmu koji će publika moći da pogleda već od 16. januara

Izvor: K1info/Tanjug

10/01/2024 > 12:41

podeli vest:

Husa o ulozi u filmu "Nedelja": Publika će prepoznati emociju Džeja Ramadanovskog
Foto: Tanjug/Jadranka Ilić


Pevač i glumac Husein Alijević Husa, koji tumači glavnu ulogu u filmu "Nedelja", bio je gost emisije "Reflektor" gde je otkrio zanimljive detalje ovog ostvarenja. koje u bioskope stiže već 16. januara.

Ponosan je što mu je pripala uloga pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, o čijem životu govori film, a kojem je Husa bio prijatelj i saradnik.

- Sve te ličnosti koje prikazuju u filmu su meni jako važne u životu, Ramadanovski, Marina Tucaković...Neka je neopisiva emocija koju sam svaki dan nosio na snimanje i mislim da je to na kraju dobro, zato što će iz te emocije publika prepoznati emociju Džeja - istakao je glumac.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

 

Alijević je istakao da je odrastao u sličnim uslovima kao Ramadanovski, kao dete u siromašnoj porodici, ali je za razliku od pevača imao veliku ljubav oba roditelja.

- On je nažalost odrastao bez roditelja i imao je mnogo teže životne okolnosti. Odrastao je u domu, posle se našao na ulici. Poznata je priča da se bavio šibicarenjem i tako nekim stvarima koje ćemo u filmu prikazati - napomenuo je glumac.

Prema Husinim rečima, film prikazuje Dorćol sedamdesetih i osamdesetih godina kao "šmekerski, boemski kraj Beograda, gde su se okupljali magupi, koji su daleko od mangupa današnjice".

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

 

- Deo toga donosimo u filmu zato što su oko Džeja svi njegovi prijatelji bili magupi i šmekeri, i kada su tu devojke u pitanju, to su bile dame koje se izvode na večere - naveo je Alijević.

 Alijević je dodao da želi fidbek za nešto što je radio sa puno emocija i energije i nada se da će film i publiku povezati emocija.

- Znam da smo uradili dobar posao, ali opet čekam fidbek publike, da vidim koje su scene na koje će publika najviše reagovati, šta je ono što će najviše dotaknuti, šta će ih nasmejati, rasplakati - završava Husa.

Ostavite komentar