Showtime > Celebrity

Sajsi MC za K1: Zašto je nova pesma "BACILA SAM MU VUDU" jedna od NAJNEMORALNIJIH

Gost emisije "Kec na jedanaest"bila je poznata reperka koja ističe da joj prija ljubav publike i da može da je podnese u ogromnim količinama

Izvor: K1info

20/11/2023 > 22:21 >> 22:22

podeli vest:

Sajsi MC za K1: Zašto je nova pesma "BACILA SAM MU VUDU" jedna od NAJNEMORALNIJIH
Foto: Youtube PrintScreen/K1 Televizija


Popularna domaća reperka Sajsi MC objavila je svoj novi album. U emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, Sajsi ističe kako je pesma sa novog albuma "Bacila sam mu Vudu", jedna od najnemoralnijih pesama, iako u njoj ne postoji nijedna ružna reč.

- Ovo je najnemoralnija pesma u mojoj karijeri, iako ne postoji nijedna ružna reč u njoj. Veoma je bitna za moju karijeru, jer je fanovi čekaju deset godina. Doživela je špansku seriju i napokon je tu. Neću više nikada da pravim pesme i stavljam u repertoar, a da ih pre toga ne izbacim. To smo uradili davne 2013. godine nastupali smo sa njom, fanovi su isekli i zapamtili tu verziju koja je bila radna. Deset godina su me pitali kad će pesma. Mi napravimo potpuno nov moderan aranžman, ali oni smatraju da to nije to, jer ne liči na ono staro - rekla je Sajsi.

Objašnila je zbog čega ovu pesmu smatra najnemoralnijom.

- Lik iz pesme je devojka koja uzima ljubav od druge žene i onda sam shvatila da je to moj odgovor na pesmu "Džolin" od Doli Parton. Kao da sam ja ta devojka o kojoj ona peva i koju ona moli. To sam shvatila pre neki dan. Pošto je prošlo deset godina od pisanja tog nekog teksta, dosta sam zrelija sada i shvatam da je u stvari to jako surova pesma. Vrlo je zanimljiva - rekla je ona i dodala da joj je ovog puta bilo jako zanimljivo da peva pesmu, a ne da je repuje:

- Teško mi je bilo da pevam, ali mi je bilo zanimljivo jer sam izašla iz uloge reperke, postalo mi je više dosadno.

Sajsi kaže i da joj je jako bitno da su saradnici uz nju.

- Saradnici su ključni ljudi, koji ti čuvaju leđa, bez tima si ništa - rekla je ona.

Popularna reperka ističe da joj prija ljubav publike i da može da je podnese u ogromnim količinama.

- Mogu još da me vole slobodno. Ja mogu da podnesem tu ogromnu količinu ljubavi. Tone i tone ljubavi bacite na mene, ja mogu sve to da izdržim - rekla je Sajsi MC u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

Ostavite komentar