Showtime > Celebrity

Miloš Biković POSTAO PEVAČ, ali to NIJE SVE: Snimio prvi singl pa skroz promenio LIČNI OPIS

U toku priprema za jednu ulogu snimio je i pesmu "Pleši sa mnom" na ruskom jeziku

Izvor: K1info/kurir.rs

15/11/2023 > 09:27

podeli vest:

Miloš Biković POSTAO PEVAČ, ali to NIJE SVE: Snimio prvi singl pa skroz promenio LIČNI OPIS
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Glumac Miloš Biković, koji je očarao ne samo našu zemlju, već i Rusiju, svojim talentom, spremio je iznenađenje za svoje obožavaoce objavivši svoj prvi singl "Pleši sa mnom" na ruskom. Umetnik se predstavio publici u novom svetlu, kao pevač, laganom, plesnom numerom u stilu modernih latino hitova.

Njegov trud nije bio uzaludan, te je juče dobio nagradu prestižnog ruskog magazina Voice za smeli iskorak. Na svečanoj ceremoniji u Moskvi okupio se umetnički krem Rusije, a srpski glumac je bio glavna zvezda.

- U toku priprema za ulogu snimio sam pesmu. Dobio sam nagradu magazina Voice za nju. Došao sam sa snimanja. Nisam skinuo ni šminku ni kostim tako da se nekako složilo. Prelio se lik sa platna u život - napisao je Biković na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Dramskom umteniku ovo nije prvi izlet u muzičke vode. Sa muzičarem, Momčilom Bajagićem Bajagom je pre nekoliko godina otpevao duet "Darija", u sklopu promocije romantične komedije "Hotel Beograd", koji je postao hit među publikom.

- Numera je nastala kao znak zahvalnosti glumici Dijani Požarskajoj, koja je svojim talentom i verom u ovaj poduhvat učinila da Beograd i Srbija zasijaju novim sjajem pod filmskim reflektorima - objasnio je ranije Miloš Biković.

Ostavite komentar