Showtime > Celebrity

OSUĐEN Robert de Niro: Moraće da plati OGROMNU SVOTU bivšoj asistentkinji zbog ZLOSTAVLJANJA

Robinson je za njega radila 11 godina, i tvrdila je da je bila izložena ponižavanju i da ju je tretirao kao "kancelarijsku suprugu"

Izvor: K1info

12/11/2023 > 21:25

podeli vest:

OSUĐEN Robert de Niro: Moraće da plati OGROMNU SVOTU bivšoj asistentkinji zbog ZLOSTAVLJANJA
Foto: Tanjug/Photo by Andy Kropa/Invision/AP


Glumac Robert De Niro izgubio je sudski spor protiv svoje bivše asistentkinje, Grejem Čejs Robinson, koja je pobedila na sudu i osigurala odštetu od 1,2 miliona dolara. Sud je presudio u njenu korist povodom optužbi za rodno zasnovano vređanje i ponižavanje tokom njenog radnog angažmana u De Nirovoj kompaniji "Kanal prodakšns".

Robinson, koja je bila deo De Nirovog tima 11 godina, tvrdila je da je bila izložena zlostavljanju, ponižavanju i nepravilnoj isplati, optužujući glumca da ju je tretirao kao svoju "kancelarijsku suprugu". Iako je prvobitno tražila odštetu od 12 miliona dolara, sud je presudio u njenu korist, odobrivši iznos od 1,2 miliona dolara.

De Niro je uzvratio kontratužbom, optužujući Robinson za zloupotrebu sredstava kompanije i nepravilnosti tokom radnog vremena. Njegova kompanija je tražila od nje da isplati šest miliona dolara, optužujući je da je na lični račun nezakonito prebacila više od 450.000 dolara, da je trošila desetine hiljada dolara na hranu, putovanja i druge usluge, kao i da je gledala serije na Netfliksu tokom radnog vremena.

Posle osam dana svedočenja, kao i pet sati većanja, porota je utvrdila da ona nije odgovorna ni za jednu od tužbi. Glumac nije bio u sudnici kad je presuda pročitana, a ona je proslavila sa svojim advokatima. 

- Ne samo da je gospođa Robinson dobila slučaj protiv Kanala, već ju je porota u potpunosti podržala, presudivši da su De Nirove tužbe protiv nje neosnovane - rekao je njen advokat Dejvid Senford.

Ostavite komentar