Showbizz > Celebrity

NEZAPAMĆEN ŠOU U NIŠU! Jelena Đoković NAJVESELIJA na koncertu Aleksandre Prijović!

Aleksandra Prijović sinoć je imala prvi od tri rasprodata velika koncerata u Hali "Čair" u Nišu, a na koncertu je bila i Jelena Đoković.

Izvor: K1info

11/11/2023 > 12:36

podeli vest:

NEZAPAMĆEN ŠOU U NIŠU! Jelena Đoković NAJVESELIJA na koncertu Aleksandre Prijović!
Foto: K1 info


Nakon nezapamćenih koncerata u Beogradu i Sarajevu, Aleksandra Prijović nastavila je regionalnu turneju "Od istoka do zapada" prvim od tri koncerta u prepunoj hali "Čair" u Nišu i već na samom početku razgalila više od 7 hiljada ljudi.

Aleksandra je spektakl otvorila u glamuroznoj haljini sa kristalima, a među prepunom halom, na koncertu smo uhvatili Jelenu Đoković, suprugu najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića.

Foto: K1 info

 

Jelena se u društvu dve drugarice provodila, a sve vreme je bila u dobrom raspoloženju dok je muzička zvezda izvodila svoje najveće hitove. Najveće oduševljenje nastalo je kada je Aleksandra Prijović otpevala svoju pesmu "Legitimno". No, ono što je svima skrenulo pažnju, jeste i Jelenin stajling - s obzirom na to da se na koncertu pojavila u potpuno opuštenom izdanju.

Supruga najboljeg tenisera se nakon koncerta fotografisala sa brojnim fanovima koji su se sinoć našli na koncertu muzičke zvezde.

 

Ostavite komentar