Showtime > Celebrity

Glumica SOFIJA RAJOVIĆ o GLUMI i VODITELJSTVU: Sebe doživljavam kao Cecu iz "ISTINE I LAŽI", a u kvizu sam bila IKEBANA

Sofija je otkrila i da je nikada niko nije pozvao da snimi reklamu

Izvor: K1info

08/11/2023 > 17:24

podeli vest:

Glumica SOFIJA RAJOVIĆ o GLUMI i VODITELJSTVU: Sebe doživljavam kao Cecu iz "ISTINE I LAŽI", a u kvizu sam bila IKEBANA
Foto: Youtube PrintScreen/K1 Televizija


Glumica Sofija Rajović ostvarila je zapažene uloge u serijama "Vojna akademija", "Istine i laži" i "Igra sudbine", a publici je poznata i kao voditeljka kviza "Zlatni krug" koji se emitovao na TV B92. Neko vreme se bavila manekenstvom.

U emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1 otkrila je zašto je odustala od psihologije da bi upisala glumu, kao i da li bi volela da promeni svoju karijeru. 


Odustala sam od psihologije i upisala glumu, jer sam išla logikom da se manje uči. Ne računajući da ću ceo život da učim. Neću da kažem da bih volela da promenim karijeru, ali bih volela da se bavim terapijom - rekla je Sofija.

Ona je otkrila i da joj je uloga Cece iz serije "Istine i laži" najdraža.

- Prvu seriju koju sam pratila kako bih videla da li sam uradila zadatak kako treba je "Igra sudbine", jer ja sebe nisam mogla da vidim kao takvu ličnost, dok su mi svi u mom okruženju rekli da sam to ja. Sebe doživljavam kao Cecu iz "Istine i laži", a ne kao nadrndanu Bosicu. Mama mi često kaže da sam ista Bosica kada se naljutim - rekla je lepa glumica. 

Foto: Youtube PrintScreen/K1 Televizija

 

Sofija je otkrila i da je nikada niko nije pozvao da snimi reklamu. 

- Nikada u životu me niko nije pozvao za reklamu. Osim za "Nikšićko" pivo, kada su mi ponudili 50 evra sa 16 godina, ali sam ih iz principa odbila. Čak me ni na kasting nisu pozvali - prisetila se glumica. 

Ona je rekla da bi volela da se vrati voditeljstvu.

- Volela bih da se vratim voditeljstvu, ali ne formatu kao što je "Zlatni krug" jer sam tu bila ikebana koja je imala tekst ispisan. To je sve izgledalo super i jako je uticalo na moju karijeru, zahvalna sam. Imam i dalje probleme sa kičmom zbog tog kviza, jer sam stajala 12 sati na štiklama, ali ništa nije lako. Volela bih da imam neku svoju emisiju i da pričam sa mladima - kaže Sofija.

Foto: Youtube PrintScreen/K1 Televizija

 

Prema njenim rečima ljudi danas jako osuđuju mlade, a zaboravljaju kako su se oni ponašali kada su bili mladi. 

- Mi osuđujemo stalno neke klince, a zaboravljamo kako smo se mi ponašali u njihovo vreme i šta smo slušali. Malo je drugačije vreme. Svi se šokiraju o čemu pevaju današnja deca, a o čemu je pevao, recimo, 50 cent – kaže Sofija.

Ona dodaje da su društvene mreže napravile haos, jer su izazvale otuđenost, kao i da je izluđuje prisutni feminizam, koji po njenom mišljenju nije do kraja definisan.

- Ja nisam za feminizam. U redu mi je da mi imamo prava, ali mi nije u redu da ja radim sve i da se muškarci nipodaštavaju. Konfuzno mi je sve. Ja bih jako volela da sutra budem majka koja će sedeti kod kuće, ne bih imala ništa protiv toga. Čak mi je to želja. Biti majka je ozbiljno težak posao. Devojčice su postale dečaci, a dečaci su se pogubili. Mislim da su se žene malo preterano uvukle u to i da su napravile problem, kao i da se nije rešilo to kako se zamišljalo - zaključila je Sofija Rajović u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

Ostavite komentar