Showtime > Celebrity

Proglašen je NAJBOLJI FRAJER KOJI HODA ZEMLJOM za 2023: Holivudski šmeker ima 57 GODINA, ali izgleda BAŠ DOBRO

Ovo je još jedan u nizu pokazatelja da su zreliji, stariji muškarci sve poželjniji

Izvor: K1info/blic.rs

08/11/2023 > 10:35

podeli vest:

Proglašen je NAJBOLJI FRAJER KOJI HODA ZEMLJOM za 2023: Holivudski šmeker ima 57 GODINA, ali izgleda BAŠ DOBRO
Foto: Tanjug/AP Photo/Vianney Le Caer/Invision


Izbor magazina "People" za najseksepilnijeg muškarca na svetu ima kultni status i smatra se jednim od najmerodavnijih kada je ta kategorija u pitanju.

U utorak uveče tokom šoua Džimija Kimela proglašen je slavni frajer kome je ova laskava titula pripala u tekućoj 2023. godini. Za najboljeg frajera na planeti izabran je čuveni glumac Patrik Dempsi.

Ovo je još jedan u nizu pokazatelja da su zreliji, stariji muškarci sve poželjniji i da i te kako mogu da stanu na crtu i mnogo mlađoj gospodi, posebno ako u obzir uzmemo njihovu emotivnu zrelost i ostvarenost.

Patrik Dempsi se definitivno ubraja u red muškaraca koji ne samo da izgledaju sjajno, već mogu da se pohvale i posebnom vrstom harizme, i, naravno, zavidnom karijerom - u svetu šoubiznisa je više od 35 godina.

Foto: Tanjug/AP Photo/Vianney Le Caer/Invision

 

Zgodni 57-godišnjak je našoj publici najpoznatiji po ulozi doktora Dereka Šeparda u čuvenoj seriji "Uvod u anatomiju", a ova rola mu je donela i dve nominacije za Zlatni globus.

- Hvala vam puno. Srećan sam što sam doneli tu odluku i što sam izabran ove godine - prokomentarisao je Dempsi kratko ovu laskavu titulu.

Foto: Tanjug/AP Photo/Vianney Le Caer/Invision

 

Kimel se našalio da ne shvata zašto je trebalo toliko dugo da Patrik dobije zvaničnu potvrdu da je jedan od najzgodnijih muškaraca.

- Zašto im je trebalo toliko dugo, to je jedino pitanje koje imam. Postaješ sve zgodniji svake godine, a oni su izgleda čekali... Ko da otvaraju flašu finog vina, odlučili su da sačekaju do prave godine - rekao je voditelj.

Inače, Dempsi je već 24 godine u braku sa suprugom Džilijan Fink, a par ima troje dece - ćerku Talulu (21) i blizance Darbija i Salivana (16).

Foto: Tanjug/AP Photo/Vianney Le Caer/Invision

 

Još jedan muškarac iz kluba 50+ godina dobio je ovu titulu u izboru magazina "People" - to je bio glumac Pol 2021. godine. Prošle godine je za najseksi muškarca izabran Kris Evans, a 2020. priznanje je dodeljeno Majklu B. Džordanu.

Ostali dobitnici u prethodnoj deceniji su i Džon Ledžend (2019), Idris Elba (2018), Blejk Šelton (2017), Dvejn Džonson (2016), Dejvid Bekam (2015), Kris Hemsvort (2014) i Adam Levin (2013).

Ostavite komentar