Showtime > Celebrity

LAVICA ČUVA LAVA: Pogledajte kako je Dženifer Lopez "ODBRANILA" seksi glumca od OBOŽAVATELJKI

Njihova ljubav nikada nije bila jača

Izvor: K1info

07/11/2023 > 23:21

podeli vest:

LAVICA ČUVA LAVA: Pogledajte kako je Dženifer Lopez "ODBRANILA" seksi glumca od OBOŽAVATELJKI
Foto: Tanjug/AP Photo/Ashley Landis


Dženifer Lopez nedavno je izrazila svoje duboko samopouzdanje kada je reč o njenoj vezi sa partnerom Benom Aflekom. Dženifer se oseća opuštenije i srećnije nego ikada, a ističe da voli svaki deo sebe. 

Nedavno, Džej Lo je ljubomorno zadržala Afleka da ne dođe u kontakt čak ni sa obožavaocima.

- Osećam se opuštenije i ugodnije, a samim time i lepše nego što sam se ikada osećala s nekim. Napokon volim svaki deo sebe - telo, glas, izbore, čak i greške. Sve me to čini ovakvom kakva jesam i dovelo me tu gde sam danas - izjavila je Džej Lo za Vogue.

Ova afirmacija ljubavi prema sebi dolazi u vreme kada je Dženifer Lopez ponovno u vezi s Benom Aflekom, glumcem i rediteljem. Par je nedavno obnovio svoju romansu, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Njihova veza, koja je započela pre više od dve decenije, ponovno je postala glavna tema razgovora i interesovanja medija i obožavalaca.

Nedavno, dok su napuštali restoran "The Ivy", Ben Aflek je otvorio vrata svojoj supruzi, a onda su ih okružili obožavaoci koji su želeli fotografije i autograme. Vikanje i uzbuđenje privukli su pažnju Dženifer Lopez, koja je, umesto da se povuče od obožavalaca, njima rekla da se "odmaknu" - naravno, ovo je sve nasmejalo, jer nije bila ozbiljna u "ljubomorisanju".

Iako su Džej Lo i Ben poznati po svojim uspešnim karijerama u holivudskoj industriji, njihova veza se čini izuzetno snažnom. Ona je majka blizanaca Eme i Meksa iz prethodnog braka, dok je Ben otac troje dece iz svog braka sa Dženifer Garner.

Njihova nova šansa za ljubav i sreću zajedno donela im je mnogo radosti i zadovoljstva, što je jasno vidljivo u njihovim osmesima i opuštenosti kada su zajedno.

 

Ostavite komentar