Showtime > Celebrity

Ana i Bastijan u LUDOM PROVODU u BEOGRADSKOM KLUBU: Švajnija ponela atmosfera, pa pokazao KOLIKO VOLI SRBIJU

Bivši fudbaler je uzeo trobojku i viorio je pred stotinama ljudi, ovaj video postao je viralan na društvenim mrežama

Izvor: K1info

05/11/2023 > 20:14

podeli vest:

Ana i Bastijan u LUDOM PROVODU u BEOGRADSKOM KLUBU: Švajnija ponela atmosfera, pa pokazao KOLIKO VOLI SRBIJU
Foto: PrintscreenInstagram/Ana Ivanović


Bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger godinama uživaju u srećnom braku. Osim što su sinonim za harmoničan odnos, ovaj slavni par deli i ljubav prema Srbiji, Aninoj rodnoj zemlji.

Bastijan Švajnštajger je više puta pokazao svoju naklonost prema srpskom narodu i kulturi, a nije mu stran ni srpski jezik. Ana i Bastijan često posećuju Srbiju, pa tako i posetu koriste kako bi malo izašli i uživali u noćnom provodu.

Nedavno su izašli u jedan noćni klub, a atmosfera je bila toliko dobra da je Bastijan odlučio da uzme u ruke srpsku trobojku i viorio je usred kluba, pred svim gostima. Iako su i drugi gosti sledili njegov primer, Bastijanov potez privukao je posebnu pažnju. Snimak ovog trenutka brzo se pojavio na društvenim mrežama.

 

Ana je s ponosom stajala pored svog supruga dok je on viorio srpsku zastavu, snimala klub i iskazivala radost zbog Bastijanove ljubavi prema Srbiji. Nije prošlo dugo vremena pre nego što je i Ana uzela zastavu u svoje ruke i pridružila se veselju.

Ovaj gest ostao je zabeležen i podeljen mnogo puta na društvenim mrežama, a komentari na račun ovog prelepog srpsko-nemačkog para bili su isključivo pozitivni. 

Ostavite komentar