Showtime > Celebrity

TERMINATOR obožava MJUZIKLE: Švarceneger je opčinjen OVIM FILMOM, čak je posetio i mesta gde je SNIMAN

Kada se pomisli na Arnolda Švarcenegera, mnogi odmah imaju asocijaciju na akcione filmove, međutim, ovo je sve iznenadilo

Autor: K1info/index.hr

06/11/2023 > 12:53

podeli vest:

TERMINATOR obožava MJUZIKLE: Švarceneger je opčinjen OVIM FILMOM, čak je posetio i mesta gde je SNIMAN
Foto: Youtube PrintScreen/Jimmy Kimmel Live


Arnold Švarceneger se tokom svoje karijere istakao kao jedan od glavnih akcionih junaka zahvaljujući filmovima poput Terminatora, Predatora i Komandosa. Švarceneger je glumio i u komedijama, ali njegov primarni žanr bila je akcija.

Uprkos tome, legendarni snagator veliki je ljubitelj mjuzikala, što je mnogima iznenađujuće. U jednom intervjuu za Rotten Tomatoes glumac je otkrio da obožava mjuzikl Moje pesme, moji snovi iz 1965. godine, piše Index.hr.

- To je jedan od onih filmova o kojima neprestano razmišljam. Jako je zabavan. Znate, ipak je u pitanju Austrija. Ima sve, od muzike do izgleda. Smatram da je to film koji ima zanimljivu priču, ali kupio me vernim prikazom moje domovine. Naravno da sam posetio mesta na kojima su snimali taj film. Bio sam u okolini Salcburga i u podnožju Alpa - rekao je glumac.

- To je baš spektakularan i zabavan film. Puno govori o dobu u tadašnjoj Austriji - dodao je za kraj.

Mjuzikl Moje pesme, moji snovi nastao je pod rediteljskom palicom Roberta Vajsa koji je adaptirao scenario Georga Hurdaleka, Howarda Lindsaya i Russela Crousea. Priča prati mladu devojku koju njen samostan šalje u Austriju tokom 1930-ih godina kako bi odgajala decu mornara koji je postao udovac.

Glavne uloge u muziklu pripale su Julie Andrews, Christopheru Plummeru, Eleanor Parker, Richardu Haydnu, Peggy Wood i Charmian Carr. Iako ga kritičari nisu baš zavoleli kad je izašao, u američkim je bioskopima zaradio 158,7 miliona dolara, čime je postao najuspešniji film na tim prostorima tokom 60-ih godina prošlog veka.

Ostavite komentar