Showtime > Celebrity

Sloboda Mićalović dobila MURAL u Beogradu: Šareni zid sa SNAŽNOM PORUKOM i njenim ličnim POTPISOM

Osim imena, mnogo je detalja i svaki ima svoje veliko značenje

Izvor: K1info

05/11/2023 > 08:03

podeli vest:

Sloboda Mićalović dobila MURAL u Beogradu: Šareni zid sa SNAŽNOM PORUKOM i njenim ličnim POTPISOM
Foto: ATA Images


Glumica Sloboda Mićalović dobila je svoj mural u Beogradu. Fotografije je podelila na društvenoj mreži Instagram i odmah dobila oduševljenje fanova. 

Na zidu ovog umetničkog dela otkrivamo simbole koji duboko odražavaju svet glumice. Prvo što privlači pažnju je pozorište, predstavljeno crvenom zavesom i drvenim daskama. 

Zatim, tu je slika kuće iz čuvenog filma "Na mlečnom putu" u kojem je Sloboda igrala uz Emira Kusturicu i Moniku Beluči. Ovaj film je obeležio njenu karijeru i pružio joj priliku da sarađuje sa svetski poznatim filmskim autorima. 

Na kraju, ali ne manje važno, nalazimo njeno ime - "Sloboda". Sloboda je nešto što je, s pravom, označila kao najvažniju stvar u životu svakog čoveka. To je vrednost koja nadahnjuje njeno umetničko izražavanje i njenu ličnu filozofiju. Ona ističe važnost slobode kao temeljne vrednosti koja oblikuje naša iskustva i naše puteve u životu.

- Baš ovaj zid, baš ovo mesto, baš ovi ljudi divni i Beograd, grad u kome sam se od prvog dana osećala bezbedno, voljeno, kao kod kuće. Hvala od srca - napisala je ona. 

Ovo umetničko delo, potpisano od strane talentovanog umetnika Ivana Ilića, ne samo da odražava duboku povezanost Slobode sa umetnošću i filmom, već prenosi snažnu poruku o važnosti slobode i izražavanja u životu svakog čoveka.

Ostavite komentar