Showtime > Celebrity

Pao joj MRAK NA OČI: Uzbuđena OBOŽAVATELJKA prišla Šakiri, a onda je pevačica ODLEPILA

Pevačica oduvek važi za pravu "micu" prema fanovima, ali izgleda da joj se svet obrušava, kada je ova plavušica postala neprijatna

Izvor: K1info

13/10/2023 > 22:02

podeli vest:

Pao joj MRAK NA OČI: Uzbuđena OBOŽAVATELJKA prišla Šakiri, a onda je pevačica ODLEPILA
Foto: Tanjug/AP


Kolumbijska pevačica Šakira tokom svoje karijere nikada nije imala skandale vezane za svoje fanove. Uvek je važila za vrlo prijatnu devojku, ali i nekoga ko voli kamere što uvek pokazuje njen široki osmeh.

Međutim,  pre izvesnog vremena našla se u centru pažnje medija zbog jednog događaja koji su, na njenu žalost, zabeležile i kamere.

Na video snimku se vidi Šakira, koju dočekuje veliki broj fanova i novinara. Čini se da njoj u tom trenutku nije bilo ni do fotografisanja, ni do razgovora, a pojedinci su bili baš uporni.

Šakira se probijala kroz masu, dok su oko nje bili pripadnici obezbeđenja i policija, ali uprkos tome, jedna žena je uspela da priđe gotovo do same Šakire. Ona je pevačicu snimala svojim telefonom, što se pevačic, očigledno,i nije dopalo, pa ju je rukom snažno odgurnula.

Video je izazvao pomešana mišljenja. Pojedinci su osudili Šakirin postupak, i imali su dosta toga da kažu, međutim, bilo je i onih koji su rekli da nije trebalo to da uradi, ali da je sasvim normalno da i ona ima loš dan.

Ostavite komentar