Showtime > Celebrity

Zaboravite na Kardašijanke - ONA šta snimi, TO SE ODMAH PRODA: Mladi je OBOŽAVAJU, a marketing stručnjaci joj se DIVE

Aliks Erl je postala jedna od najpopularnijih devojaka sa mreža

Autor: K1info/superzena

11/10/2023 > 11:39

podeli vest:

Zaboravite na Kardašijanke - ONA šta snimi, TO SE ODMAH PRODA: Mladi je OBOŽAVAJU, a marketing stručnjaci joj se DIVE
Foto: Instagram/alix_earle


Osvojila je svet u samo godinu dana, i stvorila je ono što stručnjaci nazivaju "efekat Aliks Erl". Ukratko, ono što Aliks spomene, slika ili snimi, to se proda. Plavokosa tiktokerka počela je kao studentkinja koja se snimala dok se šminka za faks i druži s prijateljima te postala najpoznatija devojka današnjice. 

Ona je "devojka iz komšiluka" s 5,7 milona pratilaca, a taj broj svakodnevno raste munjevitom brzinom, dok haštag s njenim imenom na Tiktoku ima skoro dve milijarde pregleda. 

Zahvaljujući opuštenom pristupu, humoru i iskrenosti postala je osoba s kojom su se poistovetili milioni devojaka širom sveta. Aliks je, opisuju fanovi, ultimativna "girls girl", odnosno devojka koja bespogovorno podupire druge devojke. 

@alixearle

Always end the day snuggling w kristi ♬ Young Folks - Shindig Society

Svakodnevno na svom profilu na TikToku, poput najbolje prijateljice koju znate oduvek, deli detalje o svom privatnom životu – pokazuje akne s kojima se mučila godinama, progovara o estetskim operacijama koje je imala, pokazuje nered u svom stanu te iskreno govori o svojim ljubavnim odnosima pa čak i o činjenici da je neke svoje momke varala.

@alixearle

Do we like the final option ? ♬ original sound - alix earle

S Tiktokom je počela na zadnjoj godini fakulteta. Studirala je na Univerzitetu u Majamiju, živela s cimerkama u iznajmljenom stanu, te iz svoje mračne podrumske sobe razgovarala s prvim pratiocima. Šminkajući se, Aliks je na opušten način govorila o svom danu kao da preko video-poziva razgovara s prijateljima. U samo mesec dana prikupila je preko dva miliona pratilaca. 

Donela je popularnost čak i svom fakultetu jer je Univerzitet u Majamiju zbog nje postao veoma tražen među srednjoškolcima, a sve je otišlo toliko daleko da je osnovana i "stipendija Aliks Erl" koja se dodeljuje studentkinji po Aliksinom odabiru.

Ostavite komentar