Showtime > Celebrity

Selena Gomez je ove godine ZARADILA 800 MILIONA, a blista u HALJINI koju SVAKA ŽENA može sebi da PRIUŠTI

Prošetala je crvenim tepihom u svečanoj toaleti koja košta oko 4.500 dinara

Autor: K1info/24sedam

07/10/2023 > 15:08 >> 15:10

podeli vest:

Selena Gomez je ove godine ZARADILA 800 MILIONA, a blista u HALJINI koju SVAKA ŽENA može sebi da PRIUŠTI
Foto: Tanjug/AP


Popularna pevačica Selena Gomez pojavila se na crvenom tepihu na "Rare Impact Fund" događaju u Los Anđelesu. Za ovu priliku odličila se za svedeno izdanje, za razliku od onog na Nedelji mode u Parizu kada je pažnju privukla dubokim dekolteom.

Iako je jedna od najpopularnijih i najbogatijih svetskih muzičkih zvezda današnje generacije, za ovu priliku je pokazala da ne mari puno za skupe komade i da nosi i ono što je svakoj ženi pristupačno. 

Selena se na crvenom tepihu pojavila u haljini koja je dostupna širokom krugu žena, koja košta svega 39 dolara, odnosno oko 4.500 dinara. Ovaj jednostavan izbor otkrio nam je da glamurozan izgled može biti postignut bez preteranog trošenja.

Foto: Tanjug/AP

 

Haljina koju je nosila bila je dugačka sirena u srebrnoj boji, a posebno je privlačila pažnju zbog ruže u predelu grudi, što je bio atraktivan detalj ove godine. Njen izgled je upotpunjen sjajnim minđušama i ravnom kratkom frizurom.

Foto: Tanjug/AP

 

Selena Gomez nije samo bila prisutna na ovom događaju, već je i bila domaćin "Rare Impact Fund" događaja. Ova fondacija je deo njenog posvećenog rada na rešavanju problema mentalnog zdravlja i impresivno je što jedan procenat od prodaje njenih proizvoda ide upravo u tu svrhu.

Ostavite komentar