Showtime > Celebrity

Ne prilazi mi, SIROTINJO! Urednica Vogue-a NAPRAVILA HAOS zbog Kim Kardašijan

Na Pariskoj nedelji mode u petak Viktorija Bekam predstavila je svoju novu kolekciju koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti

Autor: K1info/blic.zena

01/10/2023 > 12:05

podeli vest:

Ne prilazi mi, SIROTINJO! Urednica Vogue-a NAPRAVILA HAOS zbog Kim Kardašijan
Foto: Tanjug/AP


Na reviji Viktorije Bekam, pored njene porodice pre svega Dejvida Bekama i ćerke Harper, došle su Pamela Anderson, Ana Vintur i Kim Kardašijan. 

Podrška Kim Kardašijan na reviji Viktorije Bekam nije mogla da prođe nezapaženo jer su prisutni čim je rijaliti zvezda, vlasnica brojnih kozmetičkih brendova, a od skora i glumica, ušla u prostoriju izvadili telefone da zabeleže njeno prisustvo. 

 

Foto: Tanjug/AP

 

Kim koja je očigledno kasnila jer su svi već sedeli, samo se zaustavila da se pozdravi sa Dejvid Bekamom pored kojeg je sedela Ana Vintur. Čuvena urednica Vogue i Kim nisu se ni pogledale, a potom je Kardašijan sela na povećoj distanci od Ane. 

Zanimljivo je da po dolasku Kim, Ana Vintur otišla sa revije i raspored sedenja se promenio. Ubrzo se pojavilo i objašnjenje zašto se to desilo. 

"Je l to Ana promenila mesto ili šta se desilo", "Žena je iste sekunde otišla kad se revija završila", "Ceo život ima taj stav - sirotinjo ne prilazi mi", "Vidi se da je ne podnosi", "Da nema ovih naočara, verovatno bi je isekla pogledom", samo su neki od komentara ispod snimka.

Ostavite komentar