Showtime > Celebrity

Ne može GORE od OVOGA: Britni Spirs htela da IMITIRA ŠAKIRU, pa se NOŽEVIMA šamarala po GOLOJ ZADNJICI

Pevačica već duže vreme brine javnost svojim čudnim ponašanjem

Izvor: K1info

01/10/2023 > 09:08

podeli vest:

Ne može GORE od OVOGA: Britni Spirs htela da IMITIRA ŠAKIRU, pa se NOŽEVIMA šamarala po GOLOJ ZADNJICI
Foto: Youtube/Printscreen/the ellen show


Britni Spirs ponovo je zatresla mreže, ali i dalje ne na pozitivan način. Bilo fanovima zanimljivo ili ne da gledaju video snimke koje objavljuje ova pop diva, svi se pitaju da li je Britni dobro ili joj ipak treba mentalna podrška i pomoć.

Pevačica ne prestaje da intrigira javnost svojim plesom ispred kamere. Svakim novim videom ona pomera granicu i začuđuje sve gledaoce, ali ovoga puta prešla je svaku granicu.

Britni je snimila novi performans ispred kamere, ali ovoga puta u svoj ples unela je i - noževe.

Kako je sama rekla, ovaj ples bi trebalo da podseća na čuvene pokrete pevačice Šakire. Noževi koji na prvi pogled deluju veoma opasno i oštro, ipak su, kako naglašava pevačica, samo rekviziti, odnosno lažni noževi.

- Znam da sam sve preplašila poslednjim postom, ali ovo su lažni noževi koje je moj tim iznajmio u "Hand Prop" radnji u LA-u. Ovo nisu pravi noževi. Niko ne treba da brine, niti da zove policiju. Pokušavam da imitiram jednu od mojih omiljenih izvođača Šakiru ... performans kojim sam bila inspirisana !!! Živeli za nas loše devojke koje se ne plaše da pomeraju granice i rizikuju - napisala je Britni u objavi videa.

 

Ostavite komentar