Showtime > Celebrity

MEG RAJAN se krije od javnosti, ali su isplivale slike BEZ ŠMINKE: Uništile su je PLASTIČNE OPERACIJE

Glumica se posle osam godina vratila glumi, sada je snimila film "What Happens Later"

Autor: K1info/bliczena

23/09/2023 > 08:50

podeli vest:

MEG RAJAN se krije od javnosti, ali su isplivale slike BEZ ŠMINKE: Uništile su je PLASTIČNE OPERACIJE
Foto: Youtube/Printscreen/e! insider


Paparaci su uspeli da u sredu uveče na ulicama Njujorka "uhvate" poznatu holivudsku glumicu Meg Rajan tokom opuštenje šetnje Sohoom sa prijateljicom. Meg je prošetala u jednostavnoj tamno maslinastozelenoj haljini i crnim cipelama inspirisanim muškim modelima, a nije imala ni trunku šminke, ni doteranu frizuru.

Glumica se poslednjih godina veoma retko pojavljuje u javnosti, ali je očigledno odlučila da se aktivira, a u ptilog tome što je snimila prvi film posle osam godina!

Reč je o ostvarenju "What Happens Later" čija se premijera očekuje u novembru ove godine, a kolega joj je Dejvid Duhovni, svima poznatiji kao agent Molder iz serije "Dosije X". Inače, Meg je i koautor ovog filma.

Oštre kritike javnosti zbog plastičnih operacija 

Pojavljivanje Meg Rajan u javnosti uvek izazove polemike i oštre kritike zbog očitih estetskih korekcija kojima se podvrgla, a koje su delimično izmenile njen lik. Ona je dugo poricala da je imala ikakve estetske zahvate na licu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

- Iskreno, ne obraćam pažnju na takve tračeve -  prokomentarisala je još 2015. za magazin "Porter", kada su je pitali o plastičnim operacijama.

No, nove fotografije sasvim jasno pokazuju da su brojne kozmetičke procedure promenile su lice ove 61-godišnjakinje, pa je daleko od one slatke, šarmantne, opuštene devojke iz komšiluka kakvom je se sećamo iz brojnih uloga tokom 90-ih kada je žarila i palila Holivudom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meg Ryan (@megryan)

Estetski hirurzi tvrde da je Megan dopunila jagodice i obraze filerima, te da je povećala usne, radila rinoplastiku, fejslifting i podvrgla se tretmanima botoksa.

Ostavite komentar