Showtime > Celebrity

UBIJALA sam se: Naomi Kembel PRIZNALA da ju je ZAVISNOST umalo koštala života

Ona je u dokumentarcu "The Super Models" izjavila da se sa zavisnošću borila pet godina, kao i da je 1999. kolabirala tokom snimanja

Izvor: K1info/index.hr

21/09/2023 > 19:03

podeli vest:

UBIJALA sam se: Naomi Kembel PRIZNALA da ju je ZAVISNOST umalo koštala života
Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP, File


U novom dokumentarcu "The Super Models", Naomi Kembel je otkrila da ju je zavisnost od droge devedesetih godina "umalo ubila", prenosi Index.

Slavna manekenka tada je bila na vrhuncu karijere. Ona je priznala da se okrenula kokainu kako bi zaboravila traumu iz detinjstva i pomirila se sa smrću italijanskog dizajnera i njenog bliskog prijatelja Đanija Versaćeja.

- Jedna od stvari koje sam pokušavala da prikrijem bila je tuga. Zavisnost je takva. Opasna stvar, stvarno je. Misliš da će to izlečiti ranu, ali neće. To može da izazove jako veliki strah i anksioznost - rekla je Naomi, prenosi Daily Mail.

- Đani bi me terao da izađem i idem dalje kada nisam mislila da mogu. Kada je on umro, moja tuga je postala prevelika - dodala je.

Sa zavisnošću se borila pet godina, a 1999. je kolabirala tokom snimanja. Tada je, kaže, shvatila da mora da se prijavi na rehabilitaciju. 

- Bila je to jedna od najboljih stvari koje sam mogla da učinim za sebe u to vreme. Bilo je strašno pogledati se u ogledalo. Ne možete prikriti svoje osećaje. Ubijala sam se. Bilo je jako bolno - zaključila je Naomi koja tvrdi da je glavni okidač zbog kog je počela da uzima supstance trauma iz detinjstva.

Foto: Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Demi Mur, Naomi Kembel i Kejt Mos na modnoj reviji u Milanu

Naime, slavna manekenka odrasla je bez oca koji je napustio njenu majku dok je bila trudna.

Ostavite komentar