Showtime > Celebrity

Merilin Menson OSUĐEN jer je IZDUVAO NOS snimateljki u lice: Dobio društveno-korisni rad i NOVČANU kaznu

Odbačena je druga optužba u kojoj se navodi i da je pljunuo ženu

Izvor: K1info/Tanjug

18/09/2023 > 19:21

podeli vest:

Merilin Menson OSUĐEN jer je IZDUVAO NOS snimateljki u lice: Dobio društveno-korisni rad i NOVČANU kaznu
Foto: Tanjug/AP/Charles Krupa

Američki muzičar Merilin Menson danas je osuđen na 20 sati društveno-korisnog rada i novčanu kaznu nakon što je priznao da je izduvao nos snimateljki u lice na koncertu u Nju Hempširu 2019. godine Menson (54) čije je pravo ime Brajan Vorner, optužen je za dve prekršajne ​​tačke a priznao je samo optužbu za izduvavanje nosa u sporazumu o priznanju krivice sa tužiocima.

Tužioci su odbacili drugu optužbu, u kojoj se navodi da je Menson pljunuo snimateljku, prenosi Asošiejted pres. Pevač je kažnjen sa nešto više od 1.400 dolara, a sudija je pristao da dozvoli Mensonu da služi društveno-koristan rad u Kaliforniji. Menson mora da pruži dokaz o svom društvenom radu do 4. februara.

Kako podseća AP, Menson je optužen po dve tačke za napad na snimateljku Suzan Fountejn, kada joj je prišao na bini, prislonio lice kameri koju je držala, i na nju izduvao nos, i to u dva navrata.

Fontejn je izjavila da je to "najodvratnija stvar koju je ljudsko biće moglo da uradi".

Foto: Tanjug/AP/Charles Krupa

 

Menson se na suđenju pojavio u crnom odelu i nosio tamne naočare za sunce. Tužilac Endrju Livernoa rekao je da je to njegovo prvo krivično delo i da nije imao ranije dosijee. Fountejn nije bila prisutna na suđenju.

Menson se prvobitno 2021. godine izjasnio da nije kriv, a njegov advokat je tada rekao da način snimanja koji koristi Fountejn obično izlaže snimatelje ''slučajnom kontaktu sa telesnim tečnostima''.

Menson je postao poznat sredinom 1990-ih, koliko po izazivanju javnih kontroverzi, tako i po hit pesmama poput "The Beautiful People" i hit albumima kao što su "Antichrist Superstar" iz 1996. i "Mechanical Animals" iz 1998.

Nekoliko žena tužilo je Mensona poslednjih godina zbog optužbi za seksualno i drugo zlostavljanje. Većina njih je odbačena ili je postignuto poravnanje, uključujući tužbu koju je podnela glumica iz "Igre prestola" Esme Bjanko.

Ostavite komentar