Showtime > Celebrity

KAJA prepevala najlepšu LJUBAVNU PESMU: Volela bih da mi TEREZA lično kaže šta misli o mom izvođenju

Prijatelj mi je rekao kako bi mi dobro stajala ta pesma, otkrila je pevačica

Izvor: K1info

18/09/2023 > 18:02

podeli vest:

KAJA prepevala najlepšu LJUBAVNU PESMU: Volela bih da mi TEREZA lično kaže šta misli o mom izvođenju
Foto: K1 televizija


 U emisiji “Kec na jedanaest” na televiziji K1, Kaja ističe da je pesma jako lepo prihvaćena u njenoj izvedbi i otkriva kako je došla na ideju da prepeva jednu od najlepših ljubavnih pesama.

- Jako volim ovu pesmu i jedan blizak prijatelj koji obožava Terezu Kesoviju, mi je rekao kako bi meni dobro stajala ta pesma, a niko je još nije prepevao u nekom modernijem fazonu, drugačijem. Postoji ta neka stara verzija, jedna jedina na Jutjubu i došli smo na ideju da je ja malo osvežim. To je jedna od najlepših ljubavnih pesama koja se neretko izvodi na venčanjima uz prvi ples - kaže Kaja koja je za ovu numeru uredno platila autorska prava.

- Za sve moraš da poseduješ na Jutjubu autorska prava. Za ovu pesmu sam se obratila ljudima koji zastupaju Kemala Montena, jer je on autor pesme. Oni su mi dali dozvolu i ja sam to uredno platilla - rekla je Kaja i istilče da još uvek od Tereze, zbog pevačicinog lošeg zdravstvenog stanja, nije uspela da dobije komentar na izvedbu.

- Tereza nije baš najbolje zdravstveno, u bolnici je, jer je u avgustu imala infarkt. Preko instagrama mi se javio čovek koji tvrdi da je njen kum i koji je isto muzičar. Rekao mi je da imam punu podršku od Tereze i da joj se jako dopala moja izvedba. Ja bih volela da je to istina i da to čujem lično od nje - zaključila je Katarina Ostojić Kaja u emisiji “Kec na jedanaest” na televiziji K1.

Ostavite komentar