Showtime > Celebrity

ŽRTVA OBJAVILA PISMO za Rasela Brenda posle SILOVANJA: Okrenuo si mi um i telo NAGLAVAČKE, videla sam taj LUDAČKI POGLED

Ona je ustupila istrazi pismo koje je slavnom glumcu napisala 2012. godine

Autor: K1info/index.hr

18/09/2023 > 15:57

podeli vest:

ŽRTVA OBJAVILA PISMO za Rasela Brenda posle SILOVANJA: Okrenuo si mi um i telo NAGLAVAČKE, videla sam taj LUDAČKI POGLED
Foto: Tanjug/AP


Oglasila se jedna od četiri žene koje su Rasela Brenda optužile za silovanje. Sandej Tajmsu je ustupila pismo koje je slavnom glumcu napisala 2012. godine. Napisala je tada kako je tužna što mu je ikad verovala.

- Znaš li kroz šta sam prošla zbog tebe? Šta je moje telo prošlo? Moje emocije i telo okrenuli su se naglavačke. Uplašio si me tog 1. jula, mislila sam da bih u bilo kojoj situaciji bila dovoljno snažna da se borim s nekim. Ali kad je u pitanju neko koga poznaješ, ne očekuješ da će te staviti u tu poziciju. U potpunosti si me slomio -  napisala je glumčeva žrtva u pismu.

- Znaš li koliko je bilo strašno kada te pogleda takav ludački pogled? Nisam videla čoveka punog ljubavi ispred sebe. Videla sam čoveka koji nije mogao da se kontroliše i kom je reč 'ne' bila više izazov nego zapovest - dodala je.

- Ovo pismo je za mene, kako bih ja prešla preko nekih stvari, ne za tebe - zaključila je.

U intervjuu za Sunday Times rekla je da nije odmah prijavila komičara jer nije htela da bude zaslužna za kraj njegove karijere.

Podsetimo, Rasel Brend optužen je za silovanje, seksualni napad i zlostavljanječetiri žene, prema zajedničkoj istrazi londonskog Sandej Tajmsa, Timesa i Channel 4 Dispatchesa - a jedna od njegovih tužiteljki navodno je u to vreme imala samo 16 godina. Glumac sve optužbe negira.

Ostavite komentar