Showtime > Celebrity

Ben Aflek uhvaćen u INTIMNOM zanosu sa BIVŠOM suprugom, fanovi čekaju REAKCIJU Dženifer Lopez

Poznato je da glumci imaju sjajan odnos posle razvoda, ali sada su viđeni onako kako ih nismo spazili godinama – otkako su bili u braku

Autor: K1info/glossy

17/09/2023 > 22:31

podeli vest:

Ben Aflek uhvaćen u INTIMNOM zanosu sa BIVŠOM suprugom, fanovi čekaju REAKCIJU Dženifer Lopez
Foto: Tanjug/AP Photo/Rob Gray


Holivudski glumac i režiser Ben Aflek nedavno je proslavio godinu dana braka sa latino divom Dženifer Lopez, s kojom je prošlog leta organizovao čak tri romantična venčanja.

Par od svog pomirenja, na koje su njihovi obožavaoci čekali čak 17 godina, izgleda presrećno i vrlo skladno, a Aflek neguje odlične odnose i s bivšom suprugom i poznatom glumicom Dženifer Garner.

Iako su u prošlosti imali mnogo razmirica, roditelji troje dece trude se da ostanu prijatelji i da sve odlično funkcioniše u njihovoj porodici, a sada su pokazali da su i bliskiji nego što mislimo – toliko da čak i Džej Lo možda može da oseti trunku ljubomore.

Na fotografijama do kojih je došao portal Page Six vidi se kako se Ben Aflek i Dženifer Garner voze automobilom u društvu ćerke Serafine, a u jednom momentu Dženifer, koja sedi na zadnjem sedištu, pruža se napred prema bivšem mužu i grli ga, dok se on naslanja na nju, zatvara oči i smeška se.

Page Six je poslato pitanja predstavnicima za štampu nekadašnjeg para, ali oni još uvek nisu odgovorili.

Dok se njihov brak raspadao zbog Aflekovog neverstva, alkoholizma i zavisnosti od kockanja, Dženifer Garner davala mu je mnogo prilika, ali su se na kraju razveli 2018. godine.

Par se venčao 2005. godine i dobio troje dece, a u više navrata su viđeni tokom svađa i Dženiferinog plača dok je svet pratio njihovu porodičnu dramu.

Otkako su se razišli, oni sjajno funkionišu, a glumica je pet godina u vezi s biznismenom Džonom Milerom, dok se Ben posle više kraćih ljubavi skrasio s nekadašnjom verenicom Dženifer Lopez.

Slavna Džej Lo je prošle godine dala intervju za Vogue, u kom je pričala o divnom odnosu njenog supruga s bivšom ženom i naglasila da oni "odlično rade zajedno".

Ostavite komentar