Showtime > Celebrity

Ilon Mask i Endru Tejt PODRŽALI glumca optuženog za SILOVANJE - "Dobrodošao u klub"

Rasel Brend je optužen za silovanje i zlostavljanje četiri žene tokom sedam godina

Izvor: K1info

17/09/2023 > 21:21

podeli vest:

Ilon Mask i Endru Tejt PODRŽALI glumca optuženog za SILOVANJE - "Dobrodošao u klub"
Foto: Tanjug/AP


Ilon Mask, Endru Tejt i Taker Karlson poslali su podršku Raselu Brendu nakon što su isplivale informacije da je slavni glumac optužen za silovanje i zlostavljanje četiri žene tokom sedam godina. Jedna od njegovih tužiteljki navodno je u to vreme imala samo 16 godina.

- Naravno. Oni ne vole konkurenciju - napisao je Mask kao odgovor na Brendov video u kojem sugeriše da je on meta "koordiniranog i agresivnog medijskog napada" zbog njegove desničarske kritike medija, koju detaljno opisuje u svom podkastu Stay Free.

Tejt, koji čeka suđenje u Rumuniji zbog optužbi za silovanje i trgovinu ljudima, takođe je podržao Brenda.

- Dobrodošao u klub - rekao je Tejt, uz sliku viteza iz crtića, sa naslovom: "Na putu sam da se borim protiv optužbi ludih kučki." "Matrix napad", napisao je u drugoj objavi.

I Mask i Tejt su bili optuženi za zlostavljanje žena

- Kritikujte farmaceutske kompanije, dovodite u pitanje rat u Ukrajini i možete biti prilično sigurni da će se ovo dogoditi - napisao je politički komentator Karlson.

Inače, Mask je prošle godine optužen za zlostavljanje stjuardese 2016. godine, a njegova je kompanija navodno platila ženi 250.000 dolara. Tejt je službeno optužen za prisiljavanje najmanje sedam žrtava na pornografiju nakon što ih je prevario da pomisle da ima romantičnu vezu sa njima.

Sva tri muškarca podržala su Brenda nakon jučerašnje eksplozivne zajedničke istrage Timesa of Londona i Channel 4 Dispatchesa kojom se tvrdi da je 48-godišnji britanski komičar seksualno napadao i silovao žene na vrhuncu svoje slave.

Ostavite komentar