Showtime > Celebrity

Poznati GLUMAC u društvu Tamare Vučić: Pozirali nasmejani, veže ih SNAŽNO PRIJATELJSTVO

Prva dama je bila na premijeri predstave "1984" u Beogradskom dramskom pozorištu, gde se fotografisala sa Miloradom Mikijem Damjanovićem

Izvor: K1info/nova.rs

17/09/2023 > 12:56

podeli vest:

Poznati GLUMAC u društvu Tamare Vučić: Pozirali nasmejani, veže ih SNAŽNO PRIJATELJSTVO
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


Prva dama Srbije Tamara Vučić u poslednje vreme se sve češće pojavljuje na javnim događajima, a njene odevne kombinacije glavna su tema svih medija.

Ona je nedavno prisustvovala i premijeri predstave "1984" u Beogradskom dramskom pozorištu, a koja je rađena po motivima istoimenog romana Džordža Orvela.

Tom prilikom, Tamara se fotografisala sa glumcem Miloradom Mikijem Damjanovićem, a on je fotografiju objavio na Instagramu i otkrio da su njih dvoje dobri prijatelji.

- Za razliku od Orvela, ovde ima emocije. Čuvajte prijatelje - napisao je on u opisu fotografije na kome su on i supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića nasmejani i zagrljeni.

Milorad Damjanović glumu je završio u klasi profesora Predraga Ejdusa, a gledali smo ga u ostvarenjima "Lajanje na zvezde", "Mješoviti brak", "Ljubav, navika, panika", "Pozorište u kući","Tate", "Kolo sreće", "Igra sudbine" i drugim.

Ostavite komentar