Showtime > Celebrity

Slučaj GLUMCA SILOVATELJA ne prestaje da trese HOLIVUD: "Stradao" i Ešton Kučer

Kučer i Mila Kunis su se našli na meti negativnih komentara pošto su uputili pisma podrške Deniju Mastersonu, koji je osuđen za silovanje

Izvor: K1info/b92.net

16/09/2023 > 12:34

podeli vest:

Slučaj GLUMCA SILOVATELJA ne prestaje da trese HOLIVUD: "Stradao" i Ešton Kučer
Foto: Youtube/Printscreen


Ešton Kučer je podneo ostavku na mesto predsednika odbora Thorna, organizacije za borbu protiv seksualnog zlostavljanja dece

Ešton Kučer i njegova supruga Mila Kunis su se našli na meti negativnih komentara u proteklom periodu, nakon što su uputili pisma podrške Deniju Mastersonu, koji je osuđen za silovanje dveju žena. 

Pomenutu organizaciju je Kučer osnovao još 2009. godine sa tadašnjom suprugom Demi Mur, a kako piše Time, i Mila Kunis se povlači iz organizacije, iako je i dosada bila samo posmatrač.

- Žrtve seksualnog zlostavljanja bile su ućutkivane kroz istoriju, a izjava o karakteru Denija Mastersona koju sam predao još je jedan bolan primer propitivanja iskustava žrtava koje su bile dovoljno hrabre da podele svoja iskustva. Nakon što smo moja supruga i ja proveli nekoliko dana promišljajući i razgovarajući s preživelima, te sa zaposlenima i vođstvom u 'Thornu', odlučio sam da je odgovorna stvar podneti ostavku na mesto predsednika uprave, efektivno odmah - napisao je Kučer u pismu kojim je podneo ostavku. 

- Ne mogu da dozvolim da moja greška u prosuđivanju odvrati pažnju od naših napora i dece kojoj služimo - dodao je. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

 

Glumac se uz to izvinio žrtvama seksualnog napada. 

- Misija uvek mora biti prioritet i želim od srca da se izvinim svim žrtvama seksualnog nasilja i svima u 'Thornu' koje sam povredio onim što sam učinio... Ostajem ponosan na ono što smo postigli u protekloj deceniji i nastaviću da podržavam 'Thornov' rad. Hvala vam na vašem neumornom zagovaranju i predanosti ovom cilju - stoji još u pismu. 

Inače, Mastersona čeka minimalno 30 godina zatvora, a ovaj slavni par se nadao da će pismima koje su poslali sudu, uspeti da utiče da mu se kazna ipak malo smanji.

Ostavite komentar