Showtime > Celebrity

NIKO NE RAZUME ljubavni trougao Irine Šajk: Zabavlja se sa FUDBALEROM, a želi da se skrasi sa BREDLIJEM KUPEROM

Poznati model, Irina Šajk (37) se još uvek viđa sa Tomom Brejdijem (46), ali navodno i dalje želi da se skrasi s Bredlijem Kuperom (48)

Izvor: K1info/kurir.rs

15/09/2023 > 22:03

podeli vest:

NIKO NE RAZUME ljubavni trougao Irine Šajk: Zabavlja se sa FUDBALEROM, a želi da se skrasi sa BREDLIJEM KUPEROM
Foto: Tanjug/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP


Irina vreme provodi sa glumcem, ali je viđena i u društvu bivšeg NFL igrača. Prema izvoru bliskom manekenki, Šajk se još uvek nada da će se venčati i skrasiti s Bredlijem Kuperom, sa kojim ima i ćerku Leu de Seine (6).

Kako Page Six navodi, Bredli Kuper je postao ljubomoran na manekenkinu ​​vezu sa fudbalerom, dok drugi izvor tvrdi da je samo srećan zbog svoje bivše.

- Oni su roditelji i to je to. Oni su najbolji prijatelji i srećni su. Bredliju se jako sviđa Tom i podržava ih - prokomentarisao je izvor odnos između Bredlija i Irine.

Doduše, pojavile su se priče da Šajk planira da nastavi da provodi vreme sa fudbalerom ako Kuper uskoro ne odluči da je zaprosi.

S druge strane, drugi izvor tvrdi da sedmostruki prvak Superboula, koji se prošlog oktobra razveo od manekenke Žizel Bundšen, nije spreman da se "skrasi na duže staze".

- Brejdi trenutno nije zainteresovan za ozbiljne odnose - otkrili su.

- Njegov prioritet su deca i poslovni interesi. Biće još supermodela u njegovoj budućnosti - dodao je izvor blizak fudbaleru.

Podsetimo, par se prvi put pojavio u javnosti u julu kada su primećeni kako se ljube u automobilu nakon što su navodno prespavali u Los Anđelesu, nedugo nakon što je Brejdi okončao svoj razvod od manekenke Žizel.

Šajk naizgled nije gubila vreme i odlučila je da krene u romansu s bivšim igračem američkog fudbala što pre.

Ostavite komentar