Showbizz > Celebrity

TAMARA VUČIĆ BLISTALA na Ponoćnoj večeri povodom promocije ČUVENOG SVETSKOG HOTELA u Beogradu

Koncept je nastao u Njujorku tokom 19. veka, kada je inventivna gospođa Karolina Astor održavala večere po pozivu

Izvor: K1info

13/09/2023 > 09:37

podeli vest:

TAMARA VUČIĆ BLISTALA na Ponoćnoj večeri povodom promocije ČUVENOG SVETSKOG HOTELA u Beogradu
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije, zablistala je sinoč na Ponočnoj večeri, čuvenom ritualu koji se decenijama primenjuje u hotelima iz lanca hotela St. Rigis.

Jedan od najekskluzivnijih i najintimnijih St. Regis rituala jeste Ponoćna večera, osmišljena u čast gospođe Karoline Astor. Koncept je nastao u Njujorku tokom 19. veka, kada je inventivna gospođa Astor održavala večere na koje se dolazilo samo po pozivu i koje su trajale do duboko u noć, a na njih je česo dolazio i srpski naučnik Nikola Tesla.

The St. Regis Belgrade je otvaranjem po prvi put oživeo ovaj ritual u Srbiji, pružajući priliku sugrađanima i gostima da iz prve ruke dožive neponovljivo iskustvo na jednoj od najizvrsnijih novih adresa u regionu.

Pre više od jednog veka, Džon Džejkob Astor IV odlučio je da luksuzu podari novo ruho tako što je svoju viziju hotela pretočio u stvarnost u najekskluzivnijoj stambenoj četvrti Njujorka 19. veka, na uglu Pete avenije i 55. ulice. Tada, u septembru 1904. godine, nastao je hotelski brend St. Regis.

Od prvih dana, pa sve do danas, čuveni hotelski lanac, koji je sada stigao i u Beograd, i dalje ne odstupa od svoje osnovne ideje pružanja besprekornih usluga najvišeg nivoa, ali isto tako, idući u korak s vremenom, uvodi i brojne inovacije u upravljanju luksuznim hotelima.

Ostavite komentar