Showtime > Celebrity

Hejli Biber je bila BALERINA, ali ju je teška POVREDA koštala karijere: Okrenula se VERI, a ipak ima jedan POROK

Danas je jedno od najprepoznatljivijih lica 21. veka, pogotovo za generaciju Z i milenijalce

Autor: K1info/ona

13/09/2023 > 21:16

podeli vest:

Hejli Biber je bila BALERINA, ali ju je teška POVREDA koštala karijere: Okrenula se VERI, a ipak ima jedan POROK
Foto: Youtube/Printscreen/Harper's Bazaar UK


Iako joj mnogi osporavaju uspon do slave i povezuju ga sa njenim brakom sa svetskom zvezdom Džastinom Biberom, Hejli je, pre nego je izgovorila "sudbonosno da" i postala gospođa Biber, bila ime za sebe - Hejli Baldvin, ćerka čuvenog holivudskog glumca i balerina.

Danas je jedno od najprepoznatljivijih lica 21. veka, pogotovo za generaciju Z i milenijalce, mediji svakodnevno izveštavaju o svakom njenom koraku, a ona uspešno gradi svoj kozmetički brend i karijeru manekenke, usputno uživajući u porodičnom životu sa svojim izabranikom.

Devojčica koja se školovala od kuće, odrasla je u oku javnosti zbog slave svog oca i strica, a da su se zvezde drugačije poklopile - danas bi njena igra krasila svetske pozornice.

- Teško je fokusirati se na mentalno zdravlje, jer svaki put kad otvorim "Instagram" neko pokušava da "rastrgne" moju vezu, moju karijeru ili bilo šta pozitivno u mom životu - govorila je, a prenosi "Pinterest".

Šta sve, možda, niste znali o ovoj famoznoj dami?

1. "Ukradena slava"

Hejli je provela svoje detinjstvo i adolescentsko doba trenirajući da postane balerina, pohađajući prestižnu baletsko-pozorišnu školu u Njujorku.

Nažalost, morala je da odustane od baleta zbog fatalne povrede stopala. Međutim, nije sve bilo uzalud; njena obuka pokazuje posvećenost i disciplinu - osobine koje je udahnula u karijeru modela. Staloženost i gracioznost iz baleta, bez sumnje su doprineli uspehu na pisti.

- Dugo godina nisam želela da budem model, bila sam balerina. Često mislim o vremenima kad je sve bilo jednostavnije, dok sam plesala i živela sa roditeljima. Nekad mi nedostaje život kod kuće. Rastuži me, baš - bila je iskrena Hejli, a prenosi "Brainyquotes".

2. Borba sa mentalnim zdravljem

Biberova je otvorila dušu više puta i iskreno govorila o svojoj borbi sa depresijom i anksioznim poremećajem, apelujući na fanove Selene Gomez, bivše Džastinove devojke, da prestanu da joj pišu preteće poruke i ostavljaju stravične komentare, no njena molba nije uslišena. 

Hejli već godinama prolazi kroz jednu vrstu medijskog linča -  "kamenovanje" najviše dolazi od strane Džastinove i Selenine publike, ali ni mediji ne zaostaju sa pristrasnim pričama.

- Nisu me zlostavljale "zle cure" u srednjoj školi. Ali me trenutno zlostavljaju tinejdžeri i odrasli širom sveta - pričala je.

Foto: Youtube/Printscreen/Harper's Bazaar UK

 
3. "Spas" u veri

Vera igra veliku ulogu u manekenkinom životu; ona je pripadnica hrišćanske evangelističke crkve i redovno posećuje crkvu "Hillsong". 

Religija utiče na mnoge aspekte njenog života, uključujući brak sa princom popa - koji deli njena verska uverenja.

Hejli je javno govorila o važnosti vere i koliko joj ona pomaže "da se učvrsti usred užurbanog života".

- Odrasla sam u crkvi i mislim da je veoma važno da svako bude u kontaktu sa duhovnošću i da ima odnos sa Bogom. Znam da se mnogi ljudi bore sa idejom o Isusu, ali, mislim, ako i ne znaš čemu se moliš ili kome se moliš - Bog te uvek sluša.

4. Ljubiteljka tetovaža

Iako je velika hrišćanka, ipak ima jedan "porok" - Hejli je velika obožavateljka tetovaža i ima ih više od 20 na svom telu, uključujući i onu "koju deli" sa mužem, a u pitanju je mali dijamant.

Biberova ne samo da uživa u tetoviranju, nego je savladala tehniku ovog zanata, te je jedna od Džastinovih tetovaža - upravo njeno delo.

5. Ne sledi pravila

Iako je fatalna manekenka alergična na gluten, te bi trebalo da vodi računa o ishrani, ona se vodi metodom "jedi šta ti se jede".

- Kad žudim za nečim nezdravim, pojedem ono što mi prvo padne na um. Ukoliko je to hamburger - jedem hamburger, ukoliko je to pomfrit - jedem to. Ne uskraćujem ništa sebi - istakla je, a prenosi "Niood".

Ostavite komentar