Showtime > Celebrity

Nije teško biti normalan - AKO STVARNO JESI NORMALAN, a Kijanu Rivs TO JESTE

Slavni glumac se iznenada pojavio na venčanju britanskog para, fotografisao se sa njima i družio s gostima

Autor: K1info

27/08/2022 > 17:07

podeli vest:

Nije teško biti normalan - AKO STVARNO JESI NORMALAN, a Kijanu Rivs TO JESTE
Foto: Shutterstock


Britanski par ostao je zgranut pošto je Kijanu Rivs odlučio da dođe na njihovo venčanje i fotografisao se s mladencima i družio s gostima.

Iznenađenje života Džejms i Niki Roadnajt doživeli su u hotelu Fawsley Hall u Nortemptonširu nedugo pošto su izgovorili sudbonosno "Da".

Mladenci su se sa zvezdom filma “Matrix” sreli na njihov veliki dan jer je on odseo u istom hotelu, a on im je priredio susret za pamćenje.

Niki je rekla za Newsweek da je njen suprug rekao glumcu da su se upravo venčali pošto ga je slučajno video u hotelskom baru i pitao da li bi želeo da im se pridruži na piću.

Holivudski glumac prihvatio je poziv, ali je rekao da će doći kasnije tokom večeri. Bez sumnje, na iznenađenje Džejmsa i svih gostiju, Kijanu je održao reč i zaista se pojavio.

- Bio je vrlo ljubazan i rekao je da će kasnije doći. Nismo znali da li zaista hoće hoće ili ne, ali super je što je moj suprug razgovarao s njim - kazala je Niki.

Mlada je rekla da joj je sat vremena kasnije osoblje hotela reklo da je stigao “vrlo poseban gost” i da je hteo da popričaju.

 

 

Glumac im je čestitao i ostao da pozira za fotografije, ali nije popio piće, jer je tek stigao s dugog leta i bio je umoran.

- Bio je tako ljubazan i čestitao nam je na venčanju - rekla je Niki, dodavši da se fotografisao, a potom odvojio vreme da razgovara s gostima.

Kako prenosi Independent, ovo čak nije ni prvi put da je glumac upao na venčanje. Još 2018. godine "uskočio" je na fotografije para koji se venčao u Njujorku.

Ostavite komentar