Showtime > Celebrity

Ona je htela da bude predsednik Amerike? HILARI KLINTON izgubila u pravosudnom kvizu... OD KIM KARDAŠIJAN

Pitanja su se ticala upotrebe prekomerne sile, kada je upotreba samoodbrane dozvoljena, koja je razlika između iznude i pljačke

Autor: dailymail.co.uk

25/08/2022 > 14:51

podeli vest:

Ona je htela da bude predsednik Amerike? HILARI KLINTON izgubila u pravosudnom kvizu... OD KIM KARDAŠIJAN
Foto: YouTube screenshot


Rijaliti zvezda Kim Kardašijan pobedila je Hilari Klinton u pravosudnom kvizu, prenosi Daily Mail. 

Kao gošća, u jednoj od epizoda "Gutsy" dokumentarca koji bivša Prva dama vodi sa ćerkom Čelsi, Kardašijanka je pobedila rezultatom 11 - 4. 

U dokumentarcu Klintonove putuju po SAD-u i intervjuišu žene koje nadahnjuju, uključujući Goldi Hon, Džejn Gudal, Megan Di Stalion i Kim Kardašijan - koja studira pravo i u svojim TV gostovanjima propagira kriminalnu reformu.

Hilari Klinton je, pre nego što je postala Prva dama 1993. i kasnije državna sekretarka 2009,  stekla zvanje doktora prava na Jejlu, a posle studija je bila advokat i partner u advokatskoj firmi.

Insert iz dokumentarca pokazuje Čelsi koja postavlja pitanja, dok njena majka, bez obzira na kvalifikacije, gubi u kvizu od Kardašijanke.

Pitanja su se ticala upotrebe prekomerne sile, kada je upotreba samoodbrane dozvoljena, koja je razlika između iznude i pljačke. Na kraju kviza, Kim je imala 11 poena, a Klintonova samo četiri.

U kasnijem intervjuu za "People" Hilari i Čelsi su istakle da je Kim u prednosti zato što se poslednjih godina bavi pravom, dok se Klintonova pravom nije bavila godinama, pa je zato bila spora prilikom davanja odgovora.

- Vredno je učila za pravosudni ispit i istrajala je. Nismo htele da je intervjuišemo u vezi mode, posla ili ličnog života. Pričale smo o njenom zalaganju za ljude koji su nepravedno osuđeni i kako im pruža drugu šansu za život - rekla je Hilari.

Od 2010, Kim Kardašijan uz pomoć velikog broja pratilaca propagira reformu kriminalnog prava i 2018. se uspešno izborila za umanjenje kazne Krisa Janga i Alis Meri Džonson, žene koja je osuđena na doživotnu kaznu zbog prvog prekršaja za drogu.

Ostavite komentar