Showtime > Celebrity

Stan VAVRINKA je bio u VEZI sa poznatom HRVATICOM: Optužili su je da je kriva za RAZVOD TENISERA

Svakome je teško da preboli raskid veze, pogotovo ako je to vaša prva važnija veza, a sve se odvija pod lupom javnosti, rekla je teniserka

Autor: K1 info/Glossy

06/08/2023 > 19:16

podeli vest:

Stan VAVRINKA je bio u VEZI sa poznatom HRVATICOM: Optužili su je da je kriva za RAZVOD TENISERA
Foto: Tanjug/AP Photo/Kin Cheung


Švajcarski teniski veteran Stan Vavrinka (38) krajem aprila 2015. godine razveo se od supruge Ilham, sa kojom ima ćerku Aleksiju.  

Njih dvoje su zajedno bili deset godina, a od toga su bili gotovo šest godina proveli u braku. Međutim, kada su se razveli, njegova supruga nije imala mnogo lepih reči za tenisera. Navela je da su ih uništile njegova "želja za slobodom", kao i "stalne laži i emotivne izdaje", te da više nije imala poverenja u njega.

Nakon razvoda, kolale su razne priče o pravim razlozima kraha njihove ljubavi, a švajcarski Blick objavio je da je Stan tada suprugu navodno prevario sa poznatom Hrvaticom.

U pitanju je bila 12 godina mlađa teniserka iz Osijeka, Dona Vekić. Njih dvoje stupili su u vezu 2015. godine, iste godine kad se Vavrinka razveo, zbog čega su mnogi zaključili da je ona kriva za rastanak Stena od supruge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic)

Par u početku nije davao izjave o svojoj ljubavi, ali je zato Dona nakon raskida govorila o tome koliko je bio bolan njihov rastanak.

Nju je najviše bolelo što se pisalo da je ona kriva za razvod Vavrinke i njegove supruge,  što je, opisala je, miljama daleko od istine.

Teško da bi se moglo reći da je naša veza bila tajna. Svi ljudi oko nas, mislim, oni iz tenisa, znali su da smo Vavrinka i ja par, pa je bilo pitanje vremena kada će to izaći na svetlost dana. Danas, kada se osvrnem na to razdoblje, moram priznati da je bilo teško. Svakome je teško da preboli raskid veze, pogotovo ako je to vaša prva važnija veza, a sve se odvija pod lupom javnosti — ispričala je Dona Vekić za Cosmopolitan.

Ostavite komentar