Showtime > Celebrity

Poznati reper otkrio zašto se još nije oženio: Želim ženu koja je SVOJA

Kanadski reper se zabavljao sa pevačicom sa Barbadosa Rijanom

Autor: K1 info/24 sedam

23/07/2023 > 20:18

podeli vest:

Poznati reper otkrio zašto se još nije oženio: Želim ženu koja je SVOJA
Foto: PrintscreenYoutube/ Sundae Conversation


Kanadski reper Drejk (36) , kog su povezivali sa brojnim damama sa javne scene, otvorio je dušu o ljubavnom životu, te sada iskreno priznao zašto se još uvek nije oženio.

Kako je istakao, misli da će to uraditi u nekom trenutku, ali to mu trenutno nije prioritet.

- Ne znam, cela ta stvar mi deluje zastarelo. Mislim da ću to uraditi nekada. Ne znam, mislim da ne mogu nekome sada da ponudim ono što traže. Tu neku sigurnost. Moj život i posao su mi sada prioriteti - rekao je reper.

Upitan da li ne želi da se veže jer još uvek želi da se zabavlja okolo sa ženama, reper je priznao da nešto neočekivano.

- Ne želim da se oženim jer ne želim nikoga da razočaram - iskren je bio Drejk, pa otkrio da li bi se oženio ženom koja je deo javnog sveta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drake (@drake)

- Verovatno neću oženiti nikog poznatog. Poznati ljudi nisu nešto posebno, nisu intrigantni. Tražim nekog ko je jedinstven.

Na pitanje šta to znači, reper kaže:

- Želim nekog ko je svoj, da nije kopija, da nije osoba koju sam video mnogo puta u životu. Želim nekog sa smislom za humor, nekog ko voli da igra uloge - rekao je on, pa otkrio u šta bi voleo da se neko pretvori.

- Ne, ne želim da se prerušavaju, verovatno bih spavao sa njima ako ih samo to loži. Ne samo sa mnom, nego generalno. 

Inače, nedavno se pročulo da je Drejk napravio ogrlicu od čak 42 verenička prstena, koja je kupio svaki put kada je poželeo da neku ženu odvede do oltara, ali na kraju odustao.

Da podsetimo, Drejk je bio u turbulentnoj vezi sa slavnom pevačicom Rijanom. 

Ostavite komentar