Showtime > Celebrity

Milena Radulović kao "BARBIE" na plaži: Glumica prošetala ROZE BIKINI, muškarcima NIJE DOBRO

Glumica svakodnevno praktikuje jogu - drevnu veštinu poreklom iz Indije koja ima velike blagodeti po fizičko zdravlje

Izvor: K1info

21/07/2023 > 13:58

podeli vest:

Milena Radulović kao "BARBIE" na plaži: Glumica prošetala ROZE BIKINI, muškarcima NIJE DOBRO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Barbie groznica dobro je prodrmala kako svet, tako i Srbiju. Jedan od najiščekivanijih filmova ove sezone "Barbie" Grete Gervig, sa Margo Robi i Rajanom Goslinfom u glavnim ulogama održana je pre dva dana u Beogradu. 

Bioskopi u Srbiji u narednom periodu biće u znaku roze boje, a "Barbie" groznica prenela se i na društvene mreže, ali i plaže na kojima letuju kako poznate ličnosti, tako i običan svet.

Naime, popularna srpska glumica Milena Radulović nalazi se trenutno u Španiji na letovanju, odakle je pozdravila svoje pratioce na Instagramu. Ona ovih dana deli najdraže momente sa odmora, a najnovija fotografija izazvala je najveću pažnju. Naime, Milena je prošetala obalom u bikiniju u roze boji - u stilu Barbie. 

Foto: PrintscreenInstagram/Milena Radulović

 

Atraktivna glumica je pozirala dok joj pogled luta kroz daljinu mora, a talasi je blago zapljuskuju po nogama. Morsko izdanje upotpunila je crnim naočarima za sunce, a nosila je i ogrlicu oko vrata koja je dala elegantnu notu. 

Veliku pažnju fanova privukla je i njena sjajna figura, koju održava kako je poznato uz pomoć joge. Milena važi za jednu od poznatih dama koje svakodnevno praktikuju drevnu veštinu poreklom iz Indije koja ima velike blagodeti po fizičko zdravlje. 

Koliko je joga značajna u njenom životu, može se videti i dok skrolujete po njenom Instagram profilu jer Milena često objavljuje fotografije i snimke zahtevnih joga poza koje sa lakoćom izvodi. 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar