Showtime > Celebrity

Elton Džon BRANI Kevina Spejsija: Nije mogao tada da ga NAPADNE, postoji DOKAZ?

Glumac se ranije izjasnio da nije kriv po pitanju optužbi iznetih protiv njega

Autor: K1 info/Mondo

18/07/2023 > 22:50

podeli vest:

Elton Džon BRANI Kevina Spejsija: Nije mogao tada da ga NAPADNE, postoji DOKAZ?
Foto: Tanjug/AP


Britanski pevač Elton Džon uključio se putem video poziva na suđenje američkom glumcu Kevinu Spejsiju, osumnjičenom za zlostavljanje četvorice muškaraca.

Glumac Kevin Spejsi nalazi se na sudu u Londonu, gde odgovara na optužbe četvorice muškaraca za seksualno zlostavljanje. Prethodnih dana glumac je za optužbe jednog muškarca rekao da ga je dodirivao "na romantičan i intiman način", a da mu je on "optužbama zabio nož u leđa", a sada se u suđenje, iz Monaka, uključio i legendarni muzičar Elton Džon.

Razlog zašto su Elton Džon i u jednom trenutku njegov suprug Dejvid Furniš imali reč, bila je optužba jednog podnosioca tužbe da ga je Kevin Spejsi neprimereno dodirivao na njihovoj godišnjoj proslavi.

Muškarac koji tuži Kevina Spejsija je u izjavi sudu rekao da se incident dogodio 2004. ili 2005. godine, na putu do svečanosti u organizaciji Eltona Džona, koji je sada, putem video linka, rekao da to nije istina.

On je na suđenju u Londonu rekao da je Spejsi proveo noć u kući posle bala, jedini put kada mu je prisustvovao. Elton Džon je svedočio u korist odbrane na suđenju u Londonu putem linka iz Monaka, nakon što je njegov suprug Dejvid Furniš rekao da je Spejsi samo jednom, 2001. godine, prisustvovao godišnjoj gala svečanosti koju je pevač priredio u svom domu u Vindzoru.

Jedna od navodnih žrtava optužila je Spejsija da ga je 2004. ili 2005. godine "agresivno hvatao za međunožje" dok se vozio sa njim na taj događaj, prenosi AP.

Spejsi se ranije izjasnio da nije kriv po pitanju optužbi iznetih protiv njega i suđenje u Londonu se nastavlja.

Ostavite komentar