Showtime > Celebrity

Demi Mur (60) u KUPAĆEM napravila pometnju: IZGLEDA kao da je VREME STALO za nju

"Demi, stvarno izgledaš sjajno", "Oduvek sam zaljubljen u tebe. Demi Mur je boginja", samo su neki od komplimenata koje je dobila

Izvor: K1info

09/07/2023 > 09:22

podeli vest:

Demi Mur (60) u KUPAĆEM napravila pometnju: IZGLEDA kao da je VREME STALO za nju
Foto: Youtube PrintScreen


Slavna holivudska glumica Demi Mur (60) u sedmoj deceniji pleni dobrim izgledom, što je i potvrdila njena najnovija fotografija na društvenim mrežama.

Naime, glumica je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila fotografije i video snimak na kojima se može videti kako tokom leta uživa u prirodi.

Naime, ona je pozirala u kupaćem kostimu, a ono što je posebno svima "zapalo za oko" je njena vitka figura i mladoliko lice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

"Demi, stvarno izgledaš sjajno", "Oduvek sam zaljubljen u tebe. Demi Mur je boginja", "Kakva žena", "Demi, ne postoji dovoljno prideva da ti kažem koliko si jedinstvena i lepa", "Izgleda kao da je vreme stalo za tebe", "Prava si lepotica", "Tebi godine ne prolaze", samo u neki od komentara koje je dobila.

Inače, Demi je nedavno postala baka, nakon što je njena ćerka Rumor rodila prvo dete. Glumica je Rumor i njene sestre Talulu i Skaut dobila u braku s bivšim suprugom, Brusom Vilisom, kome je dijagnostikovana demencija, a one su mu velika podrška u teškim trenucima. 

Ostavite komentar