Showtime > Celebrity

NIJE MOGAO više da izdrži: POLUBRAT Elvisa PRISLIJA tvrdi da je KRALJ ROKA izvršio SAMOUBISTVO

Kralj roka je preminuo od srčanog udara usled predoziranja drogom u avgustu 1977. godine

Autor: K1 info/Glossy

25/06/2023 > 20:42

podeli vest:

NIJE MOGAO više da izdrži: POLUBRAT Elvisa PRISLIJA tvrdi da je KRALJ ROKA izvršio SAMOUBISTVO
Foto: Pixabay.com


Polubrat pokojnog Elvisa Prislija, Dejvid Stenli je u novom dokumentarnoj seriji "Elvis' Women" na Amazon Prime izneo detalje koji su rastužili mnoge obožavaoce čuvenog kralja rokenrola.

- On je s predumišljajem uzeo lekove koji su ga ubili. Ljubav, povreda, bol, izloženost – jednostavno nije mogao više da izdrži- rekao je Dejvid Stenli u "Elvis' Women".

U seriji, koja je premijerno prikazana u maju, Stenli je izjavio da njegov polubrat nije mogao da se sabere usred straha da će njegove navodne veze sa tinejdžerkama biti otkrivene u knjizi.

Dejvid Stenli, bivši član Prislijeve "svite", navodno je bio u Grejslendu kada je izvođač preminuo od srčanog udara usled predoziranja drogom u avgustu 1977. godine.

- Od njegovog interesovanja za mlade devojke, od 15 ili 16 godina, bilo mi je muka - tvrdio je polubrat u seriji, nazivajući "čudom" što pevač "Can’t Help Falling In Love" nije "uhapšen".

- Izvukao se sa stvarima koje većina ljudi nije, zbog svog novca, bogatstva, slave i moći, harizme i magnetizma - izjavio je tada Stenli. 

Dokumentarac, koji uključuje intervjue sa ženama koje tvrde da ih je Prisli proganjao u mladosti, takođe istražuje njegov odnos sa Prisilom Prisli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elvis Presley (@elvis)

 Elvis se oženio Prisilom 1967. kada je glumica imala 21, a on 32 godine. Sledeće godine su dočekali ćerku Lizu Mari Prisli pre nego što su se rastali 1973.

Veza bivšeg para biće prikazana i u filmu Sofije Kopole "Priscila", čija premijera bi trebalo da bude održana u oktobru.

Elvisova porodica je kritikovala predstojeći film, nazvavši ga "užasnim".

- Izgleda kao fakultetski film. Scenografija je jednostavno užasna - rekao je zvaničnik za TMZ.

 Prisila je, sa svoje strane, podržala film, napisavši u četvrtak na Instagramu:

- Uzbuđena sam zbog interpretacije moje knjige u produkciji Sofije Kopole. Ona ima tako izvanrednu perspektivu i ja sam oduvek bla veliki obožavalac njenog rada. Sigurna sam da će ovaj film sve odvesti na emocionalno putovanje.

Ostavite komentar