Showtime > Celebrity

DŽONI DEP odlučio kako će POTROŠI novac koji je DOBIO OD AMBER HERD

Slavni glumac je u maju prošle godine dobio sudski spor koji je trajao šest nedelja

Izvor: K1info

Autor: K1 info/Glossy

16/06/2023 > 09:57

podeli vest:

DŽONI DEP odlučio kako će POTROŠI novac koji je DOBIO OD AMBER HERD
Foto: Tanjug/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP


Bivši holivudski par Džoni Dep (60) i Amber Herd (37) imali su burnu brakorazvodnu parnicu pre nekoliko godina. posle čega je usledila i tužba Herdove za klevetu, a onda i glumčeva protivtužba.

Slavni glumac je u maju prošle godine dobio sudski spor koji je trajao šest nedelja, a Amber Herd je morala da isplati bivšem suprugu 10,4 miliona dolara odštete. 

Porota je tada utvrdila da je Herd oklevetala bivšeg muža u članku Vašington posta iz 2018. u kojem je napisala da je "javna ličnost koja predstavlja nasilje u porodici".

Ipak, i ona je dobila novac i jednom prilikom je otkrila da planira da ga da u humanitarne svrhe. 

Foto: Tanjug/AP Photo/Steve Helber, Pool, File

 

Pošto je Herdova Depu isplatila novac, pojavile su se brojne spekulacije o tome šta će glumac uraditi sa parama koje je dobio u sporu. Sada je časopis People detaljno opisao na šta će Džoni Dep potrošiti bogatstvo.

Amber Herd, koja je kupila luksuznu kuću u Madridu, bila je prinuđena da pregovara o isplati novčane nadoknade nakon što je izgubila suđenje koje je mesecima intrigiralo javnost. 

Posle presude glumica je u Španiji započela život daleko do svetla reflektora. Međutim, njeno ime se ponovo provlačilo na naslovnim stranama kada je Dep objasnio šta planira da uradi sa novcem koji je dobio od nje.oboPompa u medijima se digla zbog toga što je ono što će Dep uraditi u potopunoj suprotonost sa Amberinim tvrdnjama.

Posle razvoda 2016. godine, Herd je saopštila da će sedam miliona dolara donirati u nekoliko različitih ustanova. Jedna od njih je Dečija bolnica u Los Anđelesu i Američka unija za građanske slobode (ACLU). Ipak, do danas to nije uradila.

Na šta će Džoni Dep potrošiti novac od tužbe?

Obožavaoci glumca su sada iskoristili priliku da ponovo iznesu na videlo i uporede to sa odlukom zvezde filma "Pirates of the Caribbean".

Prema pisanju magazina People, glumac će donirati ugovoreni milion evra koje je već dobio za pet organizacija, dajući svakoj po 200.000 dolara: Make-A-Film Foundation, The Painted Turtle, Red Feather, Tetiaroa Societi i Amazonia Fund Alliance.

- Ne zaboravite da Džoni Dep donira novac za pet različitih organizacija. Takođe ne zaboravite da pomenete da Amber još uvek duguje 3,5 miliona dolara izvesnim organizacijama i da je umesto da donira novac u dobrotvorne svrhe ona odlučila da kupi kuću od 2 miliona dolara u Španiji  - napisao je jedan korisnik Twittera. 

Ostavite komentar