Showtime > Celebrity

Pukao joj biznis: Modni brend VIKTORIJE BEKAM doneo gubitke od 64 MILIONA DOLARA

Od samog početka Viktorijin brend je brzo napredovao, ali je njegova budućnost sada "neizvesna"

Autor: klix.ba

19/08/2022 > 13:18

podeli vest:

Pukao joj biznis: Modni brend VIKTORIJE BEKAM doneo gubitke od 64 MILIONA DOLARA
Foto: Youtube PrintScreen


Iako važi za modnu ikonu i, za mnoge, inspiraciju kada je reč o stilu, čini se da se Viktorija Bekam u poslednje vreme ne može pohvaliti uspesima na poslovnom planu.

Naime, dugovi modnog brenda koji je supruga Dejvida Bekama lansirala 2008. godine trenutno su dostigli brojku od 64 miliona evra.

Takođe, otkriveno je i da se neki proizvodi brenda prodaju sa velikim popustom, koji su sa uobičajenih 30 odsto, povećani na čak 70 odsto, prenosi Daily Mail.

Na primer, jedan model haljine sa otvorenim leđima od 2.100 evra snižen je na 650 evra, dok se košulja sa leopard uzorkom od 750 evra prodaje za 270 evra.

Foto: Youtube PrintScreen

Viktorija Bekam

Od samog početka Viktorijin brend brzo je napredovao, i njegova ponuda sada uključuje torbice, kapute, cipele i dodatke, ali je njegova budućnost, navodno zbog pandemije, sada "neizvesna".

Viktorija je upala u dugove 2019. godine. Njen brend tada je napravio 18,4 miliona dolara duga, a slična situacija, sa nešto manjim brojkama, ponovila se i sledeće godine.

Ipak, Viktorijini prijatelji izjavili su kako je ona odlučna da nastavi sa poslovanjem.

"To je ono što Viktoriji daje identitet, ona to voli i uprkos preprekama neće odustati", rekao je jedan od njih.

Uprkos lošoj situaciji na ovom polju, slavni par i dalje ostvaruje veliki profit, a 2020. godine ostvarili su 13,7 miliona evra.

Ostavite komentar