Showtime > Celebrity

Dejvid Gilmor: Još jedna (keramička) pločica na zidu

Čuveni gitarista rešio je da proda svoje zdanje na obali mora u Istočnom Saseksu, a početna cena je 18,1 miliona dolara

Autor: K1 info

18/08/2022 > 14:06

podeli vest:

Dejvid Gilmor: Još jedna (keramička) pločica na zidu
Foto: Youtube PrintScreen


Nakon sporova oko pretvaranja napuštenog kupatila iz 19. veka u privatan posed, engleski roker Dejvid Gilmor (76) navodno prodaje tu nekretninu.

Stanovnici područja ušli su u sukob sa gitaristom sastava Pink Floyd koji je srušio istorijski značajnu građevinu tri godine nakon kupovine 2015. Prvobitna namena bila joj je da omogući kupanje onima koji su bili suviše siromašni da bi imali svoje kupatilo.

Foto: Youtube PrintScreen

Zdanje Dejvida Gilmora u Istočnom Saseksu

"Hej, Gilmore, ostavi naš kraj na miru", napisala je jedna grupa aktivista u poruci zakačenoj za zgradu pre njenog demoliranja, preneo je Daily Mail. "Sve u svemu, to je samo još jedna izdaja svih nas, za tebe je to samo još jedna cigla u zidu".

Gilmor je nastavio sa gradnjom na svom imanju u Istočnom Saseksu, ali sada - samo dve godine nakon završetka -  on i njegova 60-godišnja supruga Poli Sampson planiraju da prodaju kuću. Zdanju sa pet spavaćih soba i tri kupatila određena je cena od 18,1 miliona dolara.

"Kada se ujutru probudite, pogled je neverovatan - more i nebo nikada nisu isti", rekli su Gilmor i Sampson u izjavi koju je preneo njihov agent za nekretnine. "Ogromna je prednost što ne postoji opterećen put i saobraćajna gužva između nas i mora."

Ostavite komentar