Showtime > Celebrity

REKLA, PA POREKLA: Ovo su detalji POVRATKA Kim Katral u Sex and the City

Kim je poslednji put ovaj lik tumačila u drugom delu filma 2010. godine, a čak su i producenti tvrdili da ne žele njen povratak

Autor: K1 info/Dnevnik.hr

03/06/2023 > 15:03

podeli vest:

REKLA, PA POREKLA: Ovo su detalji POVRATKA Kim Katral u Sex and the City
Foto: Tanjug/Photo by Charles Sykes/Invision/AP


Kanadsko - britanska glumica Kim Katral (66) najavila je veliki povratak u nastavak kultne serije Sex and the City, pa će tako ponoviti ulogu Samante Džons.

Međutim, Kim će se pojaviti u samo jednoj sceni u poslednjoj epizodi druge sezone, u kojoj obavlja telefonski razgovor a Keri Bredšo, koju igra Sara Džesika Parker.

Njen povratak u seriju iznenadio je mnoge s obzirom na burnu prošlost koju je imala s koleginicom Sarom Džesikom Parker, kao i činjenicu da je više puta izjavljivala da je uloga Samante Džons za nju prošlost.

New York Post je takođe otkrio da je njeno snimanje scene bilo toliko tajanstveno da se njeno ime nije čak ni pojavilo na spisku poziva za taj dan, što je na kraju zaprepastilo ljude na setu kad su je videli.

Bliska osoba je rekla da je osoblje sa seta serije definitivno šokirano, ali vrlo pozitivno iznenađeno jer je glumica uporno tvrdila da se neće vratiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SATC 🍸 (@sexandthecitytv)

Tvrdi se da je njena scena snimljena u gradskom automobilu u garaži blizu Silvercup studija u Kvinsu.

Još jedan zanimljiv detalj koji se tiče Samantinog povratka je taj da ju je za njenu scenu obukla slavna Patriša Fild, kostimografkinja serije Sex and the City.

Samanta se pojavila u prvoj sezoni spin-offa ''And Just Like That'', ali samo putem tekstualne poruke jer joj je Keri ponovo slala poruke da pokuša da popravi njihovo prijateljstvo.

Kim je poslednji put ovaj lik tumačila u drugom delu filma 2010. godine, a čak su i producenti Sex and the City tvrdili da ne žele njen povratak.

2018. godine, Sara Džesika Parker je na pitanje da li bi joj bilo u redu da se Kim vrati rekla:

'- Mislim da ne bi jer je previše osećanja prema meni podelila s javnošću.

2016. godine Kim je javno rekla da prestaje s ulogom Samante, ali izvršni direktor HBO-a Kejsi Blojs zamolio ju je da se za ovu sezonu ekskluzivno pojavi opet.

Ostavite komentar