Showtime > Celebrity

Kraljica Ranija OŽENILA najstarijeg sina: Ko je moćna Arapkinja koja je OSVOJILA jordanskog PRINCA?

Presrećna sam što ste svi vi mogli da dođete i slavite s nama, obratila se kraljica Ranija zvanicama

Izvor: K1info

02/06/2023 > 17:22

podeli vest:

Kraljica Ranija OŽENILA najstarijeg sina: Ko je moćna Arapkinja koja je OSVOJILA jordanskog PRINCA?
Foto: PrintscreenYoutube/ITV News


Kralj Jordana Abdulah i njegova supruga Ranija oženili su najstarijeg sina - princa Huseina. 

Princ Husein, prestolonaslednik Jordana, stao je na ludi kamen sa svojom partnerkom Radžvom Al-Saifom u palati Zahran u Amanu prema islamskom obredu, a raskošnoj ceremoniji prisustovalo je više od 700 zvanica iz čitavog sveta.

Među ekskluzivnim gostima bili su i britanski princ Vilijam i Kejt Midlton, kao i prva dama Amerike Džil Bajden.

Foto: Tanjug/Royal Hashemite Court via AP

 

 - Presrećna sam što ste svi vi mogli da dođete i slavite s nama. Nikad neću zaboraviti koliko smo bili uzbuđeni kralj i ja kad nam je Al Husein rekao da želi da se oženi Radžvom. Ona je savršen odgovor na sve moje molitve - obratila se kraljica Ranije prisutnima.

Mlada je blistala u bež haljini sa zlatnim ornamentima, dok je kraljica Ranija goste dočekala u crnoj haljini do poda iz kolekcije Dior iz 2022. godine koja je imala duge rukave i krem čipkasti vez na rukavima, dekolteu i na leđima. 

Ova glamurozna i prefinjena haljina imala je okovratnik u vidu polurolke, a kroj je do struka pratio liniju tela, a od struka se širio u A kroj.

Svi su komentarisali da je kraljica Ranija za sinovljevo venčanje odabrala stilski potpuno drugačiju kreaciju u odnosu na haljinu koju je nosila na venčanju princeze Iman, svoje ćerke u martu ove godine.

I tokom devojačke večeri koja se naziva "veče kane" Huseinova majka nije krila oduševljenje novom snajkom. I Radživnoj majci je tada uputila emotivne reči:

- Ovo je sad njena zemlja, ovo je njen narod. Al Husein i mi ćemo dobro voditi računa o njoj. Ona je od sada moja treća ćerka.

Ko je prelepa snaja kraljice Ranije?

Potiče iz veoma ugledne porodice iz Saudijske Arabije. Radžvin otac Kaled Al Saif je poznato ime u svetu biznisa u arapskim zemljama. Na čelu je Na čelu je Al Saif grupacije, privatne kompanije sa razgranatim biznisom u oblasti zdravstvene zaštite, građevinarstva i bezbednosnih usluga.

Husein i Radžva su isto 1994. godine i oboje su fakultetske diplome stekli na prestižnim koledžima u Americi. Ona je završila na arhitekturu Sirakuza univerzitetu u NJujorku, dok je prestolonaslednik diplomirao na Džordžtaun univerzitetu u Vašingtonu.

Ostavite komentar